Un 'Pacte de Municipi' contra el coronavirus: l'oferta del govern de Mont-roig l'oposició

Un pla conjunt i per a lluitar contra la crisi generada per la Covid-19 a la localitat
L'equip de govern vol un pacte de municipi | Ajuntament de Mont-roig del Camp

L'equip de govern de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha ofert, mitjançant una carta, a tots els grups municipals de l'oposició, un Pacte de Municipi per a treballar conjuntament i lluitar contra la crisi generada per la Covid-19 a la localitat.

L'alcalde Fran Morancho ha fet arribar als portaveus de totes les formacions polítiques la proposta on els anima a «treballar plegats en un pla de mesures per pal·liar les conseqüències d'aquesta crisi sanitària».

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una carta per lluitar contra el coronavirus

El batlle apel·la a la resta de formacions «a la responsabilitat i altura institucional que sempre heu demostrat en els moments més estratègics per al nostre futur. Entenem que, en aquests moments, hem de retrobar-nos de nou i donar resposta plegats a un dels desafiaments més grans amb els quals s'ha trobat Mont-roig del Camp en molts anys. Els nostres veïns i veïnes esperen de nosaltres, ara més que mai, que remem junts per tal de ser més forts i plantar cara a les conseqüències econòmiques i socials que ens deixarà aquesta pandèmia”.

En la missiva es reconeix la lleialtat institucional que tots els grups han tingut fins aquest moment amb nombroses mostres de suport i aportacions en positiu. Per aquest motiu, Morancho afegeix que «ara, toca fer un pas més i incorporar aquesta voluntat de col·laboració en un Pacte de Municipi que sigui capaç d'aprovar un document conjunt de mesures de xoc per fer front al negatiu impacte social i econòmic que, malauradament, ja està començant a patir el nostre municipi».

Per acabar, l'estesa de mà de l'equip de govern espera una bona acollida des dels grups municipals per tal que tots plegats «puguem començar a treballar el més aviat possible en aquest Pacte i en el pla de mesures».

"Enorme acció dels pagesos de Vila-seca just abans que els nens puguin sortir al carrer" "Vandellòs i l'Hospitalet repartirà dilluns mascaretes als menors del municipi"