Torna 'Halloween', la festa més terrorífica a Port Aventura

El parc temàtic de la Costa Daurada ha anunciat novetats per aquesta temporada i més varietat en la seva oferta, dirigida a tots els membres de la família
Imatge d'un espectacle temàtic de 'Halloween' | Port Aventura World

 

Els amants del gènere de terror estan d'enhorabona. PortAventura World ha anunciat que a partir del 22 de setembre fins al 18 de setembre, el parc temàtic es transformarà en el regne de 'Halloween'. Torna una de les festes temàtiques més esperades pel públic fan dels fantasmes, zombies i éssers de la nit. Aquest any es presenten novetats importants, amb l'objectiu de millorar l'oferta i poder adreçar l'experiència de 'Halloween' a tots els membres de la família, inclús pels més petits de la casa.

 

'Halloween' envaeix PortAventura

PortAventura World va anunciar el passat 17 de setembre que durant vuit setmanes, els visitants podran gaudir d'experiències terrorífiques, ajustades al seu nivell de por, amb l'objectiu de poder passar uns dies en família al parc de la Costa Daurada. Tots els espais seran posseïts pels membres del regne de 'Halloween', mitjançant decoracions especials, i nits temàtiques 'Nit de Vampirs' el 13 d'octubre i la gran 'Nit de Halloween' prevista el 31 d'octubre. 

 

Més de 160 personatges ambientats, monstres que ens sorprendran durant la nostra estança, 5 passatges del terror, 9 terrorífics espectacles i menús típics d'aquestes dates, seran els plats forts de l'oferta.

 

'Apocalipsi Maia' una de les estrenes anunciades pel parc | Port Aventura World

 

Una de les novetats que presenta el parc per la nova temporada de 'Halloween', es el passatge del terror 'Apocalipsi Maia'. El públic podrà gaudir d'un recorregut arqueològic per l'interior de la Gran Piràmide Maia, on no es descarten ensurts i presències fantasmagòriques degut a la maledicció de les divinitat mayes. Un recorregut que ha estat apte només pels més intrèpids i temeraris.

 

'Tadeo Jones' novetat pels més petits | Port Aventura World

 

Els més petits seran també protagonistes

Els nens que visitin el parc temàtic podran gaudir d'una experiència adaptada als seus nivells de por. L'àrea infantil 'Sésamo Aventura' es decorarà especialment pels més petits de la casa i podran veure els seus personatges preferits com el 'Conde Draco' ambientats per l'ocasió. L'àrea oferirà, a més, plans i activitats ininterrompudes com balls i desfilades que faran gaudir a tots els públics.

 

Com a gran novetat s'ha anunciat que els petits tindran un passatge del terror especial. Arriba 'Tadeo Jones'. Els nens hauran d'ajudar al famós arqueòleg en una nova aventura on resoldre misteris.