INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs engeguen el nou Pla estratègic de la MIDIT

La inscripció per participar en les taules de treball que organitza la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori ja és oberta
Presentació de la diagnosi socioeconòmica de la Mancomunitat, que va tenir lloc el passat 23 de setembre a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida
 

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ja ha iniciat el procés d’elaboració del Pla Estratègic 2020-2030. Aquest pla, igual que el que existia fins ara, té com a principal objectiu la diversificació econòmica del territori i la consegüent generació d’ocupació.

 

Tres taules de treball per definir l'estratègia territorial

La MIDIT ha organitzat tres taules de treball per tal de definir l’estratègia territorial de desenvolupament local durant aquests deu anys. La Mancomunitat ha convidat a participar en les tres taules de treball a persones provinents de les entitats públiques, empreses i entitats privades i la ciutadania del territori.

 

Aquestes taules de treball tenen com a objectiu potenciar la cultura de la cooperació, millorar la competitivitat de l’activitat econòmica i donar valor al territori, perquè esdevingui un lloc atractiu per treballar i viure.

 

Participar en les taules de treball

Cada persona es pot apuntar a la taula en què consideri que pot aportar més, per Internet, a través d'aquesta pàgina web o trucant al telèfon 977 569 030. El període d’inscripció finalitzarà l’11 de novembre.

 

Al llarg del 2020, els participants d’aquestes taules es reuniran en tres ocasions per formular i prioritzar els projectes de cada línia estratègica i les activitats a implementar. Quan el disseny dels programes i projectes de les línies estratègiques ja estiguin enllestits, es realitzaran dues sessions de treball comunes en què es planificaran els espais de seguiment i avaluació de l’estratègia comuna.

 

Un cop ja s'hagi posat en comú la informació, s’elaborarà el document final i també es realitzarà una presentació pública de l’estratègia a seguir als diferents municipis de la Mancomunitat.

 

També et pot interessar:

 

Més notícies de la categoria Costa Daurada