Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Inaugurada l’Escola Municipal de Música de l’Hospitalet de l’Infant

Durant aquest pròxim curs, els usuaris gaudiran de les reformes i ampliacions que s’han fet a instal·lacions
L'Alcalde de l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, amb Núria Ortiz i Josep Masdeu | Cedida
 

 

El passat divendres, 7 de setembre, es van inaugurar les reformes i l’ampliació de l’Escola Municipal de Música de l’Hospitalet de l’Infant. Cap al vespre, es va dur a terme un acte organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per tal de mostrar als habitants del municipi totes les millores que s’han realitzat a l’escola de música.

 

L’acte inaugural va ser presidit per Alfons Garcia, Alcalde del municipi, que va estar acompanyat per Núria Ortiz, regidora d’Ensenyament, i Josep Masdeu, vicepresident de la Diputació de Tarragona.

 

Inauguració amb l’actuació d’un grup local

També es va descobrir una placa amb el nom de l’escola en honor a Xavier Barceló, primer alcalde democràtic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i impulsor de la creació de l’escola de música. A més, la seva viuda, Magda Peric, que es trobava present, va rebre un record. Finalment, l’actuació d’On the Road, un grup de música local format per alumnes de la mateixa escola de música, va tancar l'acte inaugural.

 

D'aquesta manera, es van donar per enllestides les obres de millora i adequació de l’Escola Municipal de Música, que van començar a mitjans del mes de gener i que, a partir d'ara, podran gaudir els més de 200 usuaris durant aquest nou curs.

 

Hospital gòtic de l'Hospitalet de l'Infant | Tarragona Digital

 

Més aules de música per a l’escola

L’edifici actual es va reformar per millorar les seves característiques i es va ampliar per poder albergar l’augment d’alumnes. A més, es van retirar els mòduls prefabricats i en el seu espai s’hi va construir un annex de 273,44 metres quadrats de superfície on se situen cinc noves aules de música i uns serveis higiènics. També es va crear una nova zona de jocs infantils i es van posar noves tanques per delimitar el recinte.

 

Les obres amb un import aproximat de 371.000 euros es van adjudicar a l’Empresa Servidel SLU i van ser subvencionades pel Pla d'Acció Municipal 2017 (PAM) de la Diputació de Tarragona, que va assumir el 47,48% del cost total.

 

Es van reorganitzar els espais per a diferents instal·lacions

Durant el període que van durar les obres, l’Ajuntament va reubicar els espais de l’escola de música per diferents instal·lacions municipals. Per això, Núria Ortiz, la regidora d'Ensenyament, va agrair «la paciència i la comprensió que van tenir el curs passat» els professors, alumnes i familiars.

 

Finalment, Ortiz va afegir: «creiem que, tot i que les obres us han pogut ocasionar molèsties, han valgut la pena, perquè suposen una millora substancial de les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris