S'incendia un pis a la Rambla Catalunya de Vila-seca

L'incident ha succeït aquesta matinada | S'ha confinat l'edifici afectat i vuit persones d'habitatges del costat
L'incendi ha succeït a la quarta planta del número 5 de la Rambla Catalunya de Vila-seca | Google Maps

 

Gran ensurt de matinada a la Rambla Catalunya de Vila-seca. Una habitació d'un pis d'aquesta via del municipi ha començat a cremar quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres. Els Bombers de la Generalitat han anat fins al lloc de l'incendi amb quatre dotacions i han confinat tot l'edifici, a més de vuit persones d'habitatges del costat per precaució. Afortunadament, la família que viu en l'immoble afectat, no han sofert ferides, però no han pogut passar la nit a la casa.

 

L'incendi s'ha originat en un matalàs i roba 

L'incendi en la quarta planta del número cinc de la Rambla Catalunya de Vila-seca ha començat en una habitació on han cremat un matalàs i roba que hi havia. Les flames, a més, han afectat al fals sostre, segons informa Bombers de la Generalitat, i no hi ha hagut cap afectació en l'estructura de l'edifici.

 

En conseqüència de l'incendi, les dues persones que viuen en aquest immoble, han estat confinats, així com tots els veïns del bloc de pisos, però no han pogut passar la nit a casa seva i ho han fet en la d'un familiar. A més de l'edifici afectat, també s'han evacuat per precaució vuit persones d'habitatges contigus.

 

Els Bombers de la Generalitat, que s'han desplaçat amb quatre dotacions per apagar les flames, han donat per apagat el foc quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de quatre de la matinada. També han realitzat tasques de ventilació en l'edifici.

Quatre dotacions de bombers han treballat en l'incendi | Facebook / Yassin Bens