Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'incendia la sala de comptadors d'un bloc de pisos de l'Hospitalet de l'Infant

Una desena de famílies han sigut desallotjades per l'afectació del fum i la falta de subministrament elèctric
S'ha incendiat la sala de comptadors del número 15 del carrer de Llapassà d'Hospitalet de l'Infant | Google Maps

 

Els Bombers de la Generalitat han actuat aquesta passada nit per apagar l'incendi que s'ha originat en una sala de comptadors d'un edifici de l'Hospitalet de l'Infant. En conseqüència de l'incident, una desena de famílies han estat desallotjades a causa del fum que hi ha hagut a tota l'escala del bloc de pisos i, a més, també s'han quedat sense subministrament elèctric. Afortunadament, cap dels inquilins han resultat ferits.

 

Desallotgen els veïns d'un bloc de pisos a causa d'un incendi a l'Hospitalet de l'Infant

El servei d'emergència ha rebut l'avís quan passaven pocs minuts de les nou de la nit d'aquest passat dijous, 11 d'octubre. La sala de comptadors d'un bloc de pisos situat al número 15 del carrer de Llapassà, de l'Hospitalet de l'Infant, s'ha incendiat. En conseqüència del foc originat en l'edifici, els Bombers s'han desplaçat fins al lloc de l'incident amb tres dotacions.

 

L'habitació dels comptadors elèctrics està situat a l'aparcament del bloc. A causa del foc originat en aquesta sala, s'ha expandit molt fum per l'escala de l'edifici i s'ha tallat el subministrament elèctric. En aquest sentit, els bombers han recomanat el confinament dels veïns del bloc de pisos. A més, alguns dels inquilins han estat desallotjats amb mascaretes respiratòries, però ningú va resultar ferit. D'altra banda, segons han informat els Bombers, un dels inquilins, tot i no haver-hi electricitat i l'incident que havia succeït, ha decidit quedar-se al bloc de pisos.

 

Els bombers han apagat les flames que hi havia a la sala de comptadors, la qual ha quedat calcinada, i, posteriorment, han ventilat tot l'edifici, que ha quedat afectat en totes les seves plantes, que n'hi ha un total de cinc. L'actuació dels bombers ha finalitzat poc després de les onze de la nit. Tanmateix, la companyia elèctrica ha visitat l'incident, però no es s'ha pogut solucionar l'afectació amb el subministrament elèctric.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris