Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un incendi crema 1.800 metres quadrats de vegetació a l'Hospitalet de l'Infant

Quatre dotacions de Bombers han estabilitzat el foc a la una però han treballat a l'espai remullant zones calentes fins extingir-lo completament
Quatre dotacions de Bombers han estabilitzat l'incendi de Vandellós i Hospitalet de l'Infant. | Bombers

 

Un incendi ha cremat més de 1.800 metres quadrats de vegetació al costat de l'ermita de Sant Roc, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Quatre dotacions de Bombers han aconseguit estabilitzar el foc poc abans de la una, però han treballat a la zona per remullar les àrees calentes.Finalment, l'incendi s'ha donat per extingit minuts després de les dues de la tarda. La cortina de fum ha aixecat expectació entre els habitants. Els Bombers han rebut l'avís a les 12.10 hores del migdia.

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

Cremen 1.800 metres quadrats de vegetació a Vandellòs

Un incendi ha cremat aquest migdia més de 1.800 metres quadrats al terme municipal de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs. El foc s'ha decretat en una zona boscosa propera a l'ermita de Sant Roc, ubicada al cim de les muntanyes de la Serra del Mestral. Es tracta d'un espai reconegut a la zona, que aplega centenars de persones durant la festa major. 

 

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc amb l'objectiu d'aturar les flames. Han rebut l'avís a les 12.10 hores del migdia i afortunadament a les 12.37 hores ja estava estabilitzat. També han arribat fins a la zona membres d'Agents Rurals i de l'Agrupació de Defensa Forestal del nucli de Vandellòs. 

 

Els Bombers encara treballen remullant les zones calentes. | Bombers

L'incendi s'ha donat per extingit a les dues de la tarda

L'incendi que ha cremat més de 1.800 metres quadrats a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant s'ha estabilitzat abans de la una del migdia, però els bombers han seguit treballant al costat de l'ermita de Sant Roc. Ho han fet per remullar les zones més calentes i que encara treuen fum. Es tracta d'una maniobra per prevenir que el foc torni a encendre's.

 

Finalment, els bombers han donat l'incendi per extingit minuts després de les dues de la tarda, després de perimetrar i remullar els punts calents. La superfície cremada és de matoll i pi blanc regenerat de l'any 2006. 

 

L'incendi ha cremat més de 1.800 metres quadrats de vegetació. | Bombers

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris