Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comencen a reparar el paviment en sis carrers de Salou

Es destinaran un total de 106.752,25 euros i s’executaran en quatre mesos
Salou repara el paviment en set carrers i vials del municipi. | cedida

 

L’Ajuntament de Salou ha iniciat aquest dimarts, 6 de novembre, les obres de reparació de l’asfalt que estava malmès en diversos carrers i vials del municipi. El paviment s’havia fet malbé a causa del pas del temps i de l’ús.

 

Per aquest motiu, aquest matí els treballs de reparació del paviment han començat al carrer de Comissió de Festes. Seguidament, durant les pròximes setmanes també s’actuarà en diversos carrers del municipi, com el carrer de Barcelona, la cruïlla del carrer de Berenguer Palou i Via Roma, la cruïlla del carrer de Milà i la plaça de la Segregació, la cruïlla del carrer de l’Advocat Gallego i el passeig del 30 d’Octubre, i finalment el carrer de la Farola.

 

Des de l’Ajuntament de Salou informen que s’actuarà en un total de 3.126,37 metres quadrats, en els quals es procedirà a l’adequació del paviment asfàltic, renovant principalment la capa de rodament. Aquestes obres s’han adjudicat per un import total de 106.752,25 euros, i tenen un termini d’execució de quatre mesos. El consistori salouenc recorda que aquestes obres de millora del paviment formen part del pla de millora integral del municipi.

 

Salou repara les marquesines del municipi

L’Ajuntament de Salou està duent a terme diverses actuacions per millorar els carrers i les infraestructures del municipi. En aquesta línia, aquest estiu passat el consistori va dur a terme una actuació de millora a les marquesines del municipi. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Talleres Valero de Reus S.L. per un import total de 13.357,19 euros.

 

Entre les accions dutes a terme a les marquesines, es van instal·lar plaques de policarbonat amb tapajuntes al sostre de la marquesina, la instal·lació de vidres i elements verticals i l’arranjament dels suports. De la mateixa manera es va dur a terme una neteja general de les marquesines, es van repintar i es van sanejar les bases de formigó.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris