Jaume Orteu, nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

El nou responsable compta amb anys d'experiència al sector hoteler i ha estat dins la junta de l'entitat des de la seva creació
Jaume Orteu, el nou president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda | Cedida
 

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha anunciat el canvi a la seva presidència, que s'ha fet efectiu aquest dimarts 28 de juliol. Després de la finalització dels quatre anys de mandat de Xavier Roig, iniciats el maig de 2016, el relleu natural del càrrec l'ha agafat Jaume Orteu.

Orteu, amb més de trenta-cinc anys d'experiència al sector hoteler de Salou, és actualment director de l'hotel 4R Playa Park de la mateixa localitat i, fins al moment, era el responsable de formació de l'Associació Hotelera. Com a novetat, tal com es va aprovar en l'Assemblea Ordinària celebrada el passat 28 de juliol, Orteu ostentarà el càrrec durant els pròxims dos anys, amb opció de prorrogar-lo dos anys més.
 

Trenta-cinc anys d'experiència 

El nou president afronta el mandat de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda en un moment molt complicat per al conjunt hoteler dels municipis del centre de la Costa Daurada. No obstant això, ho fa amb la indubtable experiència d'haver format part de totes les juntes anteriors des de la creació de l'associació l'any 1989 i la confiança de la resta d'hotelers de la zona.

En aquest sentit, l'Associació Hotelera, amb vuitanta-set empreses associades que donen feina a més de deu mil persones, continuarà treballant per establir vincles d'unió entre els professionals del turisme i l'hostaleria, per intercanviar inquietuds, coneixements i experiència i per cooperar, fer d'intermediari i permetre una millora continuada i progressiva del sector turístic de la Costa Daurada.

"S'ha acabat: El poble de TGN on ja no es pot guardar lloc a la platja amb la cadira" "Urgent: Decisió d'última hora de PortAventura amb canvis dràstics"