Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tornen les Jornades de Cuina d'Arròs de Tardor a Mont-roig del Camp

Es duran a terme del 6 al 21 d'octubre també a Miami Platja
Plat d'arròs que es podrà veure a les Jornades de la Cuina de l'Arròs de Tardor | Cedida

 

Un dels principals aliments en gairebé totes les dietes del món, serà el protagonista durant dues setmanes a Mont-roig del Camp i Miami Platja. Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor, a aquests dos municipis amb un cereal com a aliment principal, l'arròs.

 

Participen 16 establiments a les jornades d'arròs

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor, es duran a terme del dissabte 6 al diumenge 31 d'octubre en un total de 16 restaurants. Sigui en un format de plat o bé de menú, els establiments presentaran les seves millors propostes amb aquest cereal tan típic de les terres tarragonines. Aquesta és la segona edició que realitzen les jornades gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs, i és que davant de l'èxit que va tenir el darrer any, han decidit tornar-les a fer.

 

Com a novetat d'enguany, quatre establiments de Mont-roig del Camp s'ha adherit a aquesta proposa gastronòmica. Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor, permetrà al públic degustar l'arròs en diferents formats. Els preus s'adapten a tot tipus de públic, ja que van des dels 6 euros fins als 16 euros, quan es tracta de només un plat. Quan són menús complets, amb l'arròs com a eix principal, poden anar des dels 18 euros fins als 24 euros per menú.

 

Mont-roig del Camp i Miami | Cedida.

 

Arròs amb productes de temporada

Les creacions gastronòmiques que portin arròs, aniran acompanyades dels millors productes de temporada. Ja sigui amb verdures com la carxofa, els rovellons o bé amb un estil més de la mar, amb llagostins, o crans blaus, són alguns dels productes que s'han pogut degustar a la presentació d'aquestes jornades.

 

Promoció dels restaurants locals

Aquestes jornades promocionen els municipis Mont-roig del Camp i Miami Platja en el món de la gastronomia, així com als establiments que hi participen, que els hi permet oferir una proposta amb la qual rebran més públic.

 

L'arròs és un dels aliments més consumits al món. | Cedida

 

Els establiments participants són; L'Ermita, Limonero, Mas d'en Romeu, Nomada, Buba's, Caliu di Marco, Eclipse, Ca l'Anton, Can Salvador, El Rancho, Cal Hued, Casa Xavi, La Borda d'en Manel, Calazul, Chez Lorenzo i la Tasca d'en Joan.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris