Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Desallotjada la platja de Sant Sebastià de Barcelona per un possible artefacte explosiu

Arriba a Salou una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar

Del 23 de novembre al 9 de desembre, catorze restaurants del municipi oferiran tota mena de menús i plats amb aquest mol·lusc com a protagonista
Salou ha presentat la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar | Ajuntament de Salou

 

 

S’acaba novembre i Salou es prepara per a la seva tradicional cita amb el calamar. A partir d’aquest divendres i fins al 9 de desembre, el municipi costaner del Tarragonès viurà una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar.

 

Catorze establiments ompliran Salou de plats i menús amb el calamar com a protagonista

La cinquena entrega d’aquesta proposta culinària dedicada al cèlebre mol·lusc omplirà Salou de plats i tastos, a través de catorze restaurants locals que elaboraran menús amb el calamar com a protagonista. Els menús, per a tota mena de butxaques, tindran uns preus que oscil·laran entre els 16 i els 88 euros.

 

L'alcalde Granados, la regidora Fourrier i diversos cuiners presenten les jornades

Durant la presentació de l’activitat, l’alcalde del municipi, Pere Granados, ha explicat que les jornades són «una bona oportunitat per donar a conèixer els restaurants locals de Salou que obren tot l’any i ofereixen una bona proposta gastronòmica, aquesta vegada amb la temàtica del calamar», apuntava.

 

En aquest sentit, la regidora de Promoció i Comerç, Martina Fourrier, també ha expressat que «volem seguir promocionant la bona gastronomia local i, a més, lligar-ho amb un producte tan nostre i tradicional. Agraïm als establiments que en temporada baixa fan una aposta decidida i s’uneixen per generar una oferta ben variada», ha destacat.

 

Concurs de receptes basades en el calamar

Enguany, les jornades gastronòmiques oferiran un concurs per recollir receptes basades en el calamar, amb un premi de seixanta euros per menjar en qualsevol dels restaurants participants.

 

Aquest 2018, els establiments participants en aquesta iniciativa culinària seran el Bandarra 2.0, O Mar, La Morera, La Cova del Bou, Bar Cafeteria La Rambla, Deliranto, Cook and Travel, Caffe di Mare, Sapore di Mare, 4R GastroBar, Restaurant Moss, Terrassa Club Nàutic, Le Sommelier i El Totxo Taverna.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris