Llibertat amb càrrecs pels detinguts per un intent d'agressió sexual a Salou

La víctima, una noia d'uns 25 anys, no els ha pogut reconèixer en sis rodes de reconeixament davant del jutge i el fiscal no n'ha demanat mesures cautelars
Cotxe de la Policia Local a Salou, en una imatge d'arxiu. | Isma Llanes

 

El jutjat de Guàrdia de Tarragona que ha pres declaracions als tres detinguts pels Mossos per un presumpte intent d'agressió la matinada de dissabte a Salou n'ha ordenat la seva posada en llibertat. Els tres joves francesos, dos d'ells menors d'edat, van ser detinguts per la policia catalana després d'intentar agredir sexualment una noia d'uns 25 anys de matinada quan van sortir d'una discoteca de la capital de la Costa Daurada. Segons el relat de la noia, tal com va avançar ahir TarragonaDigital.com, els nois també la van agredir donant-li cops de peus.

 

No els reconeix davant del jutge

Tal com ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la noia no ha pogut reconèixer als suposats autors després de sis rodes de reconeixement, dues per cada arrestat. Segons fonts judicials, en cap d'elles la víctima, que també ha prestat declaració avui, ha pogut reconèixer els homes que segons ell van intentar agredir-la sexualment. El fiscal no n'ha demanat mesures cautelars i el jutge n'ha hagut d'ordenar la seva posada en llibertat.

 

Tal com va avançar TarragonaDigital.com, l'agressió va tenir lloc dissabte al voltant de les tres de la matinada a Salou, en una zona propera al carrer de Brussel·les, que és a prop de la zona on hi ha tots els locals d'oci de la coneguda nit salouenca. La noia, d'uns 25 anys i de nacionalitat espanyola, que treballa a la zona, va explicar als Mossos d'Esquadra que els tres nois la van abordar amb la intenció d'agredir-la sexualment i després de poder-se defensar, els tres detinguts la van agredir donant-li puntades de peu.

 

Segueix la investigació per agressió sexual

Tot i que van fugir, amb la descripció que la noia va donar als Mossos, diverses patrulles van pentinar la zona i els van acabar podent trobar. Els dos menors d'edat van ser entregats als seus responsables legals i el major d'edat ha passat la nit de dissabte a diumenge a comissaria i aquest matí els tres han passat a disposició. Han quedat amb llibertat amb càrrecs però imputats per un presumpte delicte d'agressió sexual en grau de temptativa a l'espera que avancin les investigacions dels Mossos d'Esquadra.

"ATENCIÓ: 3 detinguts, 2 menors, per un intent d'agressió sexual a Salou" "Mont-roig mira cap al futur a través de joves, petits i grans"