GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Marc Espasa, principal candidat per agafar el relleu com a gerent del Patronat de Turisme de Salou

Ja va treballar com a tècnic a l'Ajuntament de Salou en anteriors etapes

El substitut de Juan Carlos Capilla al capdavant de la gerència del Patronat de Turisme de Salou podria ser Marc Espasa. Tot i que el nomenament encara no és oficial, segons ha pogut saber TarragonaDigital ell seria la persona escollida per assumir el càrrec des d'aquest mes de març.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Després de la renúncia voluntària de Capilla, l'alcalde de Salou, Pere Granados, havia de triar el nou gerent, una figura que s'incorpora a la plantilla del Patronat com a càrrec de confiança. Tot i que diverses fonts consultades per aquest mitjà així ho indiquen, des de l'equip de govern no han volgut confirmar el nomenament de Marc Espasa, que podria fer-se oficial en les pròximes hores. A més, la seva incorporació seria immediata, ja que hauria de començar a treballar el mateix 1 de març.

 

Experiència a l'Ajuntament de Salou com a tècnic dels departaments de Joventut i Cultura

Espasa treballava des de feia dos anys a la Fundació Mas Miró de Mont-roig del Camp com a responsable de promoció i màrqueting. Amb anterioritat, però, ja havia estat treballador de l'Ajuntament de Salou, com a tècnic en els departaments de Joventut i Cultura. Amb formació en Publicitat i Relacions Públiques, també exerceix com a professor associat al departament de Gestió d'Empreses de la URV.

 

El seu possible nomenament com a gerent del Patronat de Turisme de Salou arriba després de la renúncia que ha presentat aquest mes de febrer Juan Carlos Capilla, qui ha ocupat el càrrec des de l'any 2015. Aquests moviments han provocat la darrera polèmica política a l'Ajuntament de Salou.

 

La figura del gerent tensa encara més les relacions entre govern i oposició

Mentre que els grups de l'oposició (ERC, Cs i PP) van reclamar, a través d'una moció impulsada pels republicans, que el gerent fos escollit mitjançant un concurs oposició, des de l'equip de govern han defensat que el funcionament d'aquesta plaça sempre ha estat com a càrrec de confiança i que sempre ha donat bons fruits.

 

Així mateix, l'alcalde va recordar que l'Ajuntament ja treballa en un nou Pla Estratègic de Turisme que inclou com una de les noves mesures, una modificació de la forma de governança del Patronat.