Maria Callau i Roger Badia, Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2019

El reconeixement de l'Hereu del municipi ha estat la principal novetat del certamen
Maria Callau i Roger Badia Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2019 | Ajuntament de Mont-roig del Camp

 

 

Ja se sap qui són la Pubilla i l'Hereu de Mont-roig del Camp d'aquest any. El poliesportiu municipal va acollir dissabte passat, 11 de maig, l'acte de proclamació de la Pubilla i Hereu del municipi; un reconeixement anual que enguany ha comptat per primera vegada amb la participació de candidats a hereu i la novetat de la fase del vot popular.

 

D'aquesta manera, Maria Callau Aragonès ha estat escollida com a Pubilla, com a representant de l'Associació de Donants de Sang de Mont-roig; mentre que l'Hereu, Roger Badia Gibert, ha estat escollit en representació del Club Athlètic de Mont-roig

 

L'acte de pubillatge, que se celebra cada any coincidint amb la festivitat de Sant Isidre, va comptar amb un miler de votacions populars, uns vots que es van sumar als del jurat, format per les entitats locals que van presentar candidates i candidats.

 

Maria Callau i Roger Badia van ser clarament vencedors de les votacions, ja que a més de ser els escollits pel jurat popular, també van ser finalistes en la fase del vot popular; un reconeixement que els dóna dret a optar als títols de Pubilla i Hereu de les comarques tarragonines i de Catalunya.

 

 

Cap de setmana d'activitats amb motiu del pubillatge

Més enllà de l'acte d'elecció de la Pubilla i l'Hereu de Mont-roig del Camp 2019, el certamen va obrir la porta a tot un cap de setmana d'activitats festives.

 

Entre els actes més destacats, la tradicional recepció institucional, a la Casa de Cultura Agustí Sardà, va permetre que les autoritats locals reconeguessin els vencedors del certamen, entregant un ram de ginestes a pubilles i hereus. Mentre que, a continuació, tots ells es van incorporar al seguici de gegants i grallers fins a l'església de Sant Miquel; on després de missa, va tenir lloc un aperitiu popular.

 

Com és habitual, l'acte de pubillatge va comptar amb una nombrosa participació, on fins a quinze associacions, clubs i entitats van presentar els seus candidats a l'elecció. Una festa tradicional i consolidada en el calendari de Mont-roig del Camp, que augura molts anys de pervivència.

 

Maria Callau i Roger Badia Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2019 | Ajuntament de Mont-roig del Camp

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris