GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Martina Fourrier liderarà Fem Salou, Fem República a les eleccions del maig

La candidatura aglutina independentistes de la Crida, ANC i Òmnium
Martina Fourrier, de Demòcrates, serà la cap de llista de Fem Salou, Fem República. | TarragonaDigital.com

 

La regidora de l'Ajuntament de Salou des de 1999 Martina Fourrier serà la candidata a l'alcaldia de la capital de la Costa Daurada per Fem Salou, Fem República, la nova candidatura independentista que ha sorgit a la ciutat de cara als comicis locals. Així ho ha fet públic la mateixa formació aquest divendres, 29 de març.

 

Reivindicant «els 2.963 ciutadans que van votar 'sí' l'1-O a Salou», la llista aglutina independentistes de diversos partits polítics, com ara Demòcrates de Catalunya —la mateixa Martina Fourrier en forma part—, la Crida Nacional de Carles Puigdemont, l'ANC i Òmnium Cultural.

 

Fem Salou, Fem República critica el PDECat i ERC

Segons Martina Fourrier, «sense aquesta candidatura, l’esperit unitari i transversal del primer d’octubre no estaria representat a Salou», tenint en compte que «el PDeCat de Salou ha tornat a pactar amb la candidatura de Pere Granados i que ERC prioritza el pactes amb altres esquerres i està tancada a pactar amb la resta de partits sobiranistes». Per això, afegeix l'encara edil de FUPS-CiU, «calia que els sobiranistes poguessin votar una candidatura genuïnament independentista».

 

En aquest sentit, Fourrier ha explicat que ja tenen les 21 persones que formen part de la llista i que treballen en un programa que girarà al voltant de tres eixos bàsics: «recuperar la catalanitat de Salou, col·locar les necessitats dels salouencs en el centre de la política municipal i convertir la ciutat de Salou en un actor dinàmic per a la implementació de la República».

 

De la llista unitària independentista a Fem Salou, Fem República

Fins a una seixantena d'independentistes de Salou van iniciar fa unes setmanes converses per mirar de confegir una llista unitària independentista. ERC se'n va despenjar de seguida i el PDECat va pactar finalment una nova aliança amb la FUPS de Pere Granados. Ara, la resta de formacions i entitats independentistes funden aquesta nova candidatura electoral.

 

També et pot interessar