Èxit de la 9a fira Sabor Salou, amb més de 42.000 degustacions i una trentena d'expositors

El certamen, que es va celebrar durant el cap de setmana, també va acollir nombrosos tallers i activitats
Aquest any, la fira 'Sabor Salou' ha conclòs amb més de 42.000 degustacions de les diferents propostes gastronòmiques | Cedida
 

 

Les xifres de participació parlen per si soles i es confirma que la novena edició de la fira Sabor Salou és un esdeveniment ja consolidat al municipi, posicionant-se com a un dels actes gastronòmics més importants de la Costa Durada. En aquesta edició, hi han participat una trentena d'expositors i s'han organitzat diferents tallers i activitat, als quals han assistit una gran massa de visitants, superant les 42.000 degustacions. Aquestes jornades tenen com a objectiu principal promocionar la gastronomia dels diferents establiments del municipi de Salou i atraure a nous visitants i, alhora, donar a conèixer l'excel·lència dels productes del nostre territori. 

 

Sabor Salou va obrir les portes el passat 10 de maig i va concloure el diumenge, 12 de maig, i, en aquesta edició ha registrat una gran acollida superant les xifres de l'any anterior. L’acte de benvinguda, va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; així com de diversos regidors del consistori; el President de l’Associació Gastronòmica de Salou, Josep Moreno; i un representant d’INCAVI, entitat que va col·laborar amb la presència d’enòlegs en els diferents tasts de vins que es van realitzar al llarg de la fira.

 

 

 

Gastronomia, música i altres activitats al Sabor Salou 2019

A més de les degustacions i de les propostes gastronòmiques, les jornades també van comptar amb altres activitats entre les quals destaquen actuacions musicals i altres propostes gratuïtes, com ara tallers per a totes les edats a la carpa central. Sabor Salou va néixer amb l'objectiu d'augmentar la qualitat i la diversitat de l'oferta turística del municipi, a més de posicionar-lo com un referent del turisme gastronòmic. Així doncs, Sabor Salou és una data consolidada en el calendari d'activitats gastronòmiques de Salou i que, any rere any, ha anat sumant visitants i els establiments participants se superen tant en la presentació dels plats com en la seva elaboració. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris