Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

'Paris you got me', el millor curtmetratge de ficció al FICVI 2018

La gala d'entrega de premis va estar conduïda per l'actriu Itziar Castro
Guanyadors del FICVI 2018, amb el director del certamen i l'alcalde de Vila-seca. | TarragonaDigital

 

El premi al millor curtmetratge internacional del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI), se l'ha emportat la francesa Julie Boehm, amb 'Paris you got me'. El FICVI ha arribat a la recta final de la seva tercera edició amb l'entrega de premis i consolidant-se com a festival. Un total de vuit premis es van entregar aquest diumenge, 28 d'octubre, a la gala de cloenda conduïda per l'actriu Itziar Castro i portada a cap a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

 

Un curt sobre el somni d'una ballarina, guanyador del FICVI 2018

Vila-seca posa fi al Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) amb la guanyadora 'Paris you got me', que s'ha emportat una dotació econòmica de 1.500 euros. El jurat ha destacat el to diferent d'aquest curtmetratge de nou minuts, on la dansa i les arts plàstiques eren les protagonistes. El curt representava el somni d'una noia jove que vol esdevenir ballarina amb unes sabates vermelles màgiques.

 

'Background' s'emporta el Premi Estatal al Millor Curtmetratge

El millor curtmetratge de ficció a la categoria estatal, ha estat pel mallorquí Toni Bestard, amb 'Backgraund'. Un curt en blanc i negre on destacava els papers dels actors secundaris al cinema. En relació al premi internacional al millor curtmetratge d'animació, enguany se l'ha emportat 'I Wish', de Víctor L. Pine. Aquesta peça volia transmetre que a la vida s'ha de fer el que es vulgui sense contemplar el que pensi la societat.

 

Guanyador del premi internacional al millor curtmetratge d'animació, Víctor L. Pined, al FICVI 2018 | TarragonaDigital.com

 

 

La D.O Catalunya enguany va per 'Cunetes', de Pau Teixidó

'Cunetes', de Pau Teixidó, s'ha emportat el premi D.O Catalunya al millor curt de ficció, que tracta sobre la Guerra Civil espanyola. Aquest premi està dotat amb 1.000 euros i va dirigit a aquella producció catalana amb el català com a llengua principal. A més, aquest director també s'ha emportat el premi del jurat jove al millor curtmetratge, amb una dotació de 500 euros.

 

'Glitch', 'Ignorants' i 'Eggstraterrestres' s'emporten els premis Joves

El premi del públic, amb un 49% dels vots, se l'ha emportat Marcos Cabotá amb el seu curtmetratge 'Glitch', que parla de la malaltia de l'Alzheimer amb un to humorístic. Marcos Cabotá no ha pogut recollir el premi personalment, ja que es trobava en un altre festival. El guanyador del concurs dirigit als joves, InSitu, ha estat pel curt 'Ignorants', i en segona posició ha quedat 'Eggstraterrestres'. Aquests premis es basaven en una retribució de 700 euros i 300 euros, respectivament.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris