El Club Xic'S porta missatges d'ànim dels nens i nenes de Salou als malalts de coronavirus

Es tracta d'una iniciativa d'una infermera de l'Hospital de Santa Tecla que portarà les cartes i dibuixos als pacients

'Et donem una abraçada' és el nom d'una iniciativa que ha engegat el Club Xic'S de Salou a través de les xarxes socials entre els nens i nenes de la ciutat. Es tracta d'engrescar la canalla i també els seus pares a enviar cartes, missatges, dibuixos i vídeos d’ànims als pacients que es troben aïllats a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona a causa de la Covid-19.

 

Una idea sorgida d'una infermera de l'Hospital de Santa Tecla

Aquesta és una idea que va sorgir de la infermera de l’hospital Mychelle Ortiz Mira i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou. La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha manifestat que «des del Club Xic’S, esperem que aquesta iniciativa serveixi per animar i ajudar totes les persones a suportar, de la millor manera possible, els durs moments que estem vivint». 

 

 

Per participar en aquesta iniciativa d'abraçades a distància, només cal que les persones interessades enviïn les seves creativitats a través dels missatges directes de la pàgina de Facebook Salou Xic’S. El club infantil s’encarregarà de fer arribar les creacions a l’Hospital de Santa Tecla perquè els hi puguin ensenyar als/les pacients.

 

Així mateix, des del club ja han començat a publicar en el seu perfil algunes de les creacions dels infants salouencs per tal de donar visibilitat al suport que emana aquests dies de la ciutadania.

Més notícies de la categoria Costa Daurada