Llapis de colors

El Club Xic'S porta missatges d'ànim dels nens i nenes de Salou als malalts de coronavirus

Es tracta d'una iniciativa d'una infermera de l'Hospital de Santa Tecla que portarà les cartes i dibuixos als pacients

'Et donem una abraçada' és el nom d'una iniciativa que ha engegat el Club Xic'S de Salou a través de les xarxes socials entre els nens i nenes de la ciutat. Es tracta d'engrescar la canalla i també els seus pares a enviar cartes, missatges, dibuixos  i vídeos d’ànims als pacients que es troben aïllats a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona a causa de la Covid-19.

Una idea sorgida d'una infermera de l'Hospital de Santa Tecla

Aquesta és una idea que va sorgir de la infermera de l’hospital Mychelle Ortiz Mira i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou. La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha manifestat que «des del Club Xic’S, esperem que aquesta iniciativa serveixi per animar  i ajudar totes les persones a suportar, de la millor manera possible, els durs moments que estem vivint». 

Per participar en aquesta iniciativa d'abraçades a distància, només cal que les persones interessades enviïn les seves creativitats a través dels missatges directes de la pàgina de Facebook Salou Xic’S. El club infantil s’encarregarà de fer arribar les creacions a l’Hospital de Santa Tecla perquè els hi puguin ensenyar als/les pacients.

Així mateix, des del club ja han començat a publicar en el seu perfil algunes de les creacions dels infants salouencs per tal de donar visibilitat al suport que emana aquests dies de la ciutadania.