Mont-roig del Camp i Miami Platja es preparen per celebrar la Revetlla de Sant Joan

Aquest any, destaquen la fideuada popular i la xaranga per acompanyar la flama com a novetats d'aquesta edició a Mont-roig
Cada any es llencen tones de petards per Sant Joan | Arxiu
 

 

Ja falten pocs dies perquè arribi la nit de Sant Joan i per celebrar la Revetlla, és per això que els municipis de Mont-roig del Camp i de Miami Platja ja es preparen per gaudir d'aquesta festivitat tan nostrada. Una de les novetats d'aquesta edició  és el sopar popular amb fideuada a la Pista d'estiu de Mont-roig i l'altra novetat d'enguany és que la Txaranga Band Tocats acompanyarà la flama des de la plaça Miramar fins a la Pista d'Estiu. 

 

Aquest any, la flama compleix 45 anys

Per assistir al sopar popular amb fideuada cal comprar els tiquets del sopar, que tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir fins demà, 20 de juny, a la botiga Pensat per a tu i al BonÀrea Mont-roig. D'altra banda, destacar també que ja fa 45 anys que la flama del Canigó arriba al municipi de Mont-roig i, com cada any, l'Associació de Veïns Muntanya Roja serà l'encarregada d'anar a buscar-la a Reus. Tot seguit, els esportistes del C.E. l'Areny seran els encarregats de portar-la amb relleus des de Montbrió fins a Mont-roig.

 

Un cop arribin a la Pista d'Estiu, cap a les 21.00 hores, tindrà lloc l'encesa de la foguera. Més tard, es farà la lectura del Manifest dels Focs de Sant Joan a càrrec de la Pubilla de Mont-roig del Camp, Maria Callau, acompanyada de l'hereu i la pubilla infantil. Després de la fideuada popular hi haurà una discoteca mòbil amb servei de bar a càrrec dels Kintus19 per tal d'allargar la nit tant com es vulgui. 

 

La foguera de la revetlla de Sant Joan de Miami s'encendrà a la platja  | Arxiu
 

 

A Miami Platja la festa serà a la vora del mar

D'altra banda, la Revetlla de Sant Joan de Miami Platja se celebrarà, per segon any consecutiu, a la Pèrgola de la Platja Cristall, al costat del mar. Hi haurà un sopar de carmanyola a la fresca, ball i animació amb l'orquestra Remember Music Show i a la mitjanit, encesa de la foguera de Sant Joan a la platja per donar la benvinguda a l'estiu. Abans però, hi haurà un ritual Aquelarre a la bona sort. De fet, durant tot el cap de setmana se celebrarà un mercat esotèric amb parades que oferiran productes relacionats amb aquesta temàtica. A més a més, tant a Mont-roig com a Miami, l'Ajuntament repartirà coca de Sant Joan. 

 

També coincidint amb les festes de Sant Joan, el Casal de joves K2 celebrarà la festa dels 10 anys amb diverses activitats per commemorar l'efemèride. Això serà durant el dissabte al matí a la Pista d'Estiu i durant la tarda a la Pèrgola de la Platja de Cristall.