EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Mont-roig del Camp i Miami Platja escalfen motors per viure un nou Carnaval

Entre l'1 i el 5 de març, les rues de lluïment, els concursos i els balls de disfresses ompliran el municipi de festa i bon ambient
Imatge d'arxiu d'una comparsa de Carnaval | Laia Solanellas

 

 

Mont-roig del Camp ja escalfa motors per viure un nou Carnaval. Enguany, la programació festiva al municipi començarà el pròxim divendres 1 de març, amb el ball infantil de disfresses al poliesportiu municipal de Miami Platja, a les 18.30 hores.

 

El 2 de març, les grans rues

Dissabte, 2 de març, arribaran les grans rues de Carnaval, una jornada que començarà a Mont-roig a les 16.00 hores, amb la plantada de carrosses infantils a l’avinguda Catalunya. Seguidament, la cercavila iniciarà el seu recorregut pels carrers amb un ball infantil final al poliesportiu.

 

A la nit, a dos quarts d’onze, el poble vibrarà amb la ronda de lluïment pels carrers de la vila. Un cop al pavelló municipal, arrencarà el ball de disfresses, el lliurament de premis del concurs de Carrosses i Comparses i el nomenament dels tercers Rei i Reina Carnestoltes.

 

 

 

Miami torna a tenir 'Miamodromo'

A Miami Platja, per la seva part, la rua de lluïment començarà a les 19.00 hores. Per tercer any consecutiu, es tornarà a programar l’anomenat ‘Miamodromo’ —a la cruïlla entre els carrers Màlaga i Granada— un espai on les carrosses i les comparses duran a terme balls d’exhibició.

 

En arribar al poliesportiu de Miami, se celebrarà el sopar de carnaval —«cadascú porta el sopar de casa», han explicat des de l’Ajuntament—, per seguir amb el ball de disfresses, el lliurament de premis i el nomenament del rei i la reina.

 

 

L'enterrament de la sardina, el 5 de març

La programació de Carnaval de Mont-roig del Camp i Miami Platja finalitzarà el dimarts 5 de març amb la vetlla i la crema del Rei Carnestoltes. L’acte, concretament, tindrà lloc al vestíbul i l’aparcament de la Casa de Cultura de Mont-roig, on també s’hi farà una sardinada popular, a partir de les vuit del vespre.

 

El Consell Festiu de Mont-roig, l’AMPA de l’escola Marcel·lí Esquius, els Kintus 2019 de Mont-roig i els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Miami col·laboren en diversos actes, segons han explicat des del consistori.

 

Obertes les inscripcions al concurs de Carnaval

Les inscripcions al concurs de Carrosses i Comparses es poden fer des d'avui mateix, 13 de febrer, i fins al 25 de febrer, a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OMAC) del municipi —de 9.00 hores a 14.00 hores— i a través d'aquest enllaç.

 

 

Et pot interessar: