Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mont-roig licita la venda 17 solars municipals per 3,5 milions d’euros

Són 15 solars residencials, 1 d'industrial i 1 de rústic
Imatge de les parcel·les del Club de Golf Bonmont. | cedida

 

L’Ajuntament de Mont-roig ha impulsat un concurs públic per vendre fins a 17 solars municipals amb usos residencials, industrials i rústics. En total, els 17 solars ocupen una superfície de 33.147 metres quadrats i un preu total de 3,5 milions d’euros, IVA inclòs.

 

La licitació de la venda d’aquests 17 solars es publicarà oficialment dilluns vinent, 26 de novembre. Els interessats per presentar les ofertes hauran de fer-ho de manera individual per cada solar, i es podrà presentar a partir de l’endemà de la publicació, el dimarts 27 de novembre i fins al 17 de desembre. Les ofertes s’hauran de presentar a l’alça i no s’admetrà una oferta per un import menor de la valoració de cada parcel·la. Així ho estableix el procediment legalment establert d’alineació de finques del patrimoni municipal, regulat per la normativa patrimonial de les administracions locals catalanes.

 

Amb la recaptació que es pugui fer de la venda dels colars en aquest concurs públic, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp realitzarà diverses inversions. L’alcalde mont-rogenc, Fran Morancho, ha explicat que «no és el moment, ara com ara, perquè l’Ajuntament faci de promotor immobiliari construint habitatges en aquests solars». Morancho ha afegit que «el que toca ara és afrontar inversions bàsiques pendents al municipi, com enllestir la xarxa de clavegueram, la urbanització de carrers o nous equipaments». L’alcalde de Mont-roig apunta que «amb la venda d’aquestes parcel·les pretenem donar impuls justament a aquestes inversions imprescindibles».

 

Les parcel·les: 15 de residencials, 1 industrial i 1 rústica

De les 17 parcel·les que l’Ajuntament posa a la venda, la majoria són d’ús residencial, 13 dels quals estan a la zona del Club de golf Bonmont, 1 parcel·la està a Costa Zèfir i 1 altra a Les Pobles.

 

Pel que fa a les 5 parcel·les restants, hi ha 1 solar industrial al Polígon Industrial Les Sorts de Mont-roig de 3.773 metres quadrats i amb un preu de sortida de 328.689 euros, més IVA. Finalment, també es posa a la venda una parcel·la rústica de 12.000 metres quadrats a Les Pobles amb un preu de sortida de 377.703 euros, sense IVA. Es poden consultar tots els detalls dels solars i el seu preu a l’apartat «Venda de solars» del web de l’Ajuntament de Mont-roig.

 

Al concurs públic s’hi pot presentar qualsevol persona natural o jurídica. Els criteris per valorar les ofertes presentades serà la millor oferta econòmica, que representarà el 90%. El 10% serà el compromís d’incloure al futur projecte constructiu, sistemes de cases intel·ligents i ecològics, amb un màxim de 5 punts; i pel compromís d’executar les obres amb una constructora amb algun treballador amb una discapacitat superior al 33%.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris