Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mor un home de 81 anys ofegat a la platja de Cambrils

Els fets es van produir aquest divendres, 21 de setembre
Una actuació anterior dels serveis d'emergències a la platja de Cambrils, el passat estiu. | Anna Luque

 

Aquest divendres, 21 de setembre, un home de nacionalitat francesa i de 81 anys va morir ofegat a la platja, a Cambrils. Els fets es van produir a mitja tarda, quan a la platja de Vilafortuny, un passejant va observar el cos d'una persona a l'interior de l'aigua, flotant i bocaterrós. Després d'alertar el servei de socorrisme, van poder treure el cos de l'aigua i els serveis d'emergències, tot i provar de reanimar-lo, no van poder fer res per salvar-li la vida.

 

Tot plegat, va tenir lloc pels volts de mitja tarda. Tot i que la investigació sobre aquest cas es troba en curs, la principal hipòtesi en el cas és que l'home hagués patit un desmai o una aturada cardíaca mentre es banyava a la platja i, en perdre la consciència, s'ofegués en caure a l'interior de l'aigua impedint, així, la seva respiració.

 

Dues persones moren ofegades en un sol dia al litoral de Tarragona

Tot just aquest mateix divendres, una dona va perdre la vida mentre es banyava en una altra platja del litoral tarragoní: en aquest cas, però, a la de Torredembarra. Segons va publicar aquest mitjà, els fets es van produir quan passaven pocs minuts de la una del migdia a la platja de la Paella, una de les més concorregudes i extenses del terme municipal d'aquesta vila.

 

Quan passaven molt pocs minuts de la una del migdia, doncs, del passat divendres, el Sistema d'Emergències Mèdiques va rebre l'avís que una dona havia patit alguna mena de dolència cardíaca mentre es banyava en aquesta platja torrenca, en una zona propera al port esportiu de la localitat i a la Casona del Carme, la seu de la regidoria de Turisme. Tot i els esforços per part dels professionals del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida i van haver de certificar la mort de la dona, de 74 anys d'edat. Tot just el dilluns anterior, un home de 63 anys ja havia perdut la vida quan estava a l'interior de l'aigua, a la platja de Creixell.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris