GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Mossos entren de paisà a l’Ajuntament de Vila-seca per una investigació sobre corrupció

Investiguen una funcionària en comissió de serveis que ha treballat en diversos ajuntaments del territori
Imatge d'arxiu de l'entrada de l'Ajuntament de Vila-seca. | caralp mariné

 

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra ha entrat el matí d’aquest dilluns, 26 de novembre, a l’Ajuntament de Vila-seca. Segons ha confirmat Mossos, es tracta d’una operació emmarcada en una investigació policia per un presumpte delicte de corrupció. Són quatre els agents de paisà dels Mossos del grup tercer de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del Camp de Tarragona, que han entrat a l’Ajuntament, ubicat a la plaça de l'Església del municipi, al voltant d’un quart d’onze del matí.

 

Tot apunta que els Mossos estan investigant un cas de corrupció i han entrat a l'Ajuntament de Vila-seca per buscar una treballadora. Els agents estarien buscant informació sobre la comissió de delictes de malversació de diners públics i d’enriquiment il·lícit per part d’una treballadora en comissió de serveis de l’Ajuntament de Vila-seca. És a dir, que la treballadora està ocupant una plaça temporal a l'Ajuntament. La visita dels agents ha durant menys d'una hora, segons han explicat fonts policials.

 

La investigació no va relacionada amb el consistori de Vila-seca

Segons ha informat el consistori, aquesta treballadora no és funcionària de Vila-seca, sinó que és una funcionària en comissió de serveis que ha treballat en altres ajuntaments del territori. La treballadora fa sis mesos que treballa a l'ajuntament vila-secà, i anteriorment havia estat treballant, entre d'altres llocs, a l'Ajuntament del Morell. Els Mossos d'Esquadra, però, no han pogut localitzar la treballadora investigada, ja que aquesta es trobava fent un curs a Barcelona. Per tant, se li ha demanat a la investigada que es personi a la comissaria dels Mossos de Campclar. 

 

Segons fonts de l'Ajuntament de Vila-seca, els Mossos no s'han emportat informació ni documents, sinó que l'entrada s'ha realitzat per tal de localitzar la treballadora i demanar informació sobre la seva feina a l'ajuntament. Segons fonts municipals, la investigació no està relacionada amb el municipi ni amb el consistori, sinó que es tracta d'unes diligències molt concretes sobre aquesta funcionària. Les investigacions dels Mossos seguiran durant els propers dies i no es descarta que el jutge ordeni la detenció de la dona que s'està investigant.