Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Accions de protesta per la manca de mitjans a la policia de Cambrils

Diferents veïns denuncien les multes a múltiples vehicles del barri del Pinaret entre les 3 i les 4 de la matinada del dimarts 18 de setembre
Pancarta en denuncia a Cambrils | TarragonaDigital

 

Cambrils es va despertar el passat dimarts, 18 de setembre, amb multes als vehicles per la zona del barri del Pinaret, segons informa RevistaCambrils.cat, a partir de les queixes dels veïns. Nombrosos vehicles van ser multats a altes hores de la matinada, entre les tres i les quatre, perquè no estaven correctament estacionats. Els afectats del carrer Roca i Cornet es queixen d'una acció policial realitzada en excés a altes hores de la matinada amb multes que arriben fins als 200 euros, com es pot veure també en diverses converses en un grup a les xarxes socials anomenat Cambrils en Positiu. Rodes damunt de les voreres i vehicles davant de guals obstaculitzant l'entrada, entre altres, van ser les infraccions multades.

 

Els veïns denuncien una acció policial en excés i amb nocturnitat

 

Els afectats parlen d'una acció policial inadequada a causa de la manera com es va realitzar, de forma massiva i durant la matinada quan no hi havia gent pel carrer. A més, els veïns del carrer Roca i Cornet, principalment, denuncien que no van rebre cap previ avís quan van multar els cotxes que estaven davant dels guals, ja que molts d'aquests vehicles eren dels mateixos propietaris que tenien instal·lat el senyal de gual a les seves cases.

 

D'altra banda els vehicles estacionats multats, estaven en una zona on no existeixen marques d'estacionament i que per tant, redueixen l'amplada del carril, fet que pot provocar problemes si ha de passar un vehicle de grans dimensions en urgència. Els afectats multats van preguntar per aquesta situació al consistori, i la resposta que van rebre va ser que aquesta activitat havia estat una acció de 'vaga de zel' per part de la Policia Local, és a dir, una posada en pràctica estricte de les regles que es relaciona amb les queixes de la policia local de Cambrils per la manca de mitjans. De fet, durant aquesta setmana s'han vist pancartes al municipi, que ràpidament han estat retirades.

 

Un perfil de Facebook denuncia la ineficàcia de l'alcaldessa amb la Policia Local

 

Els cos de seguretat de Cambrils es mostra molest amb l'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, pels desacords entre les dues parts. Un exemple d'aquest fet és el perfil creat a Facebook 'Sense Mitjans PoliciaCambrils'. En aquest grup es posa de manifest la manca de compatibilitat entre la Policia Local de Cambrils i l'alcaldessa del municipi exposant que no respon a les peticions del cos de seguretat.

  

Aquest perfil també assegura que l'alcaldessa no duu a terme els acords pactats amb els agents i es reivindica que «s'assegui a parlar amb els sindicats dels treballadors de la vila». A més, en relació a aquesta situació el passat dilluns 17 de setembre, van aparèixer penjades unes pancartes a les vies del tren on s'hi podia llegir «Per una policia digna, volem una alcaldessa digna», que posteriorment a la nit van ser retirades.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris