Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'acumulen muntanyes de brossa a la platja de Cambrils

Un camió i una excavadora s'han encarregat de retirar les deixalles situades al costat del mar

 

El temporal que s'ha viscut aquests dies a la demarcació de Tarragona ha fet que les rieres dels municipis que desemboquen al mar baixin plenes d'aigua, però també de brossa que ha fet cap al Mediterrani. En aquest sentit, les onades han fet que moltes deixalles que hi havia dins l'aigua, siguin retornades a l'arena de la platja i, barrejades amb les algues, s'acumulessin a la vora com en el cas de la platja de Cambrils, on s'han vist muntanyes d'escombraries, les quals han estat recollides per una excavadora i un camió. 

 

Tota la vora de la platja de Cambrils està plena de deixalles | TarragonaDigital

 

Muntanyes de deixalles a la platja de Cambrils

Pneumàtics, totxanes, llaunes o plàstics barrejats amb les algues del mar han fet cap a la sorra de la platja de Cambrils. Les brosses arrossegades per l'aigua de les rieres cap al Mediterrani, les quals baixaven plenes, a més de totes les que hi havia, han estat retornades a terra a causa del temporal que hi ha hagut, ajudades per les onades.

 

Així doncs, tota la vora del mar de la platja de Cambrils s'ha vist ocupada per una muntanya de deixalles de tota classe, a més de totes les algues que s'han arrossegat. En aquest sentit, un camió amb un remolc i una excavadora han estat apilant totes les escombraries que hi havia a la platja, per posteriorment carregar-la i treure-la del litoral cambrilenc.

 

Els aiguats de les últimes hores han fet que les rieres baixessin plenes i arrosseguessin tot el que hi havia enmig. Tots els elements han desembocat al Mediterrani i s'ha vist l'aigua del mar d'un color marró, a causa de la brutícia, arena i altres elements que hi havia.

 

Llaunes, plàstics, algues i altres elements han estat arrossegats fins a la vora de la platja de Cambrils | TarragonaDigital

 

L'aigua del mar de Cambrils estava d'un color marró a causa de la brutícia | TarragonaDigital

 

Una excavadora ha acumulat tota la brossa de la platja per facilitar el seu trasllat | TarragonaDigital

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris