Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

Nous horaris i itineraris de l'autobús urbà de Cambrils

Amb el començament del nou curs escolar, es recuperen els recorreguts que es feien abans de les obres del pont de l'antiga N-340
Nous horaris i recorreguts dels autobusos urbans a Cambrils | TarragonaDiari.cat
 

Des del passat dimecres, 12 de setembre, ja estan en funcionament els nous horaris i itineraris del servei d'autobús urbà de Cambrils per a la temporada d'hivern. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Cambrils o es pot recollir, personalment, als punts habituals, ja sigui als equipaments municipals, com al Patronat de Turisme o a les parades urbanes i als mateixos autobusos.

 

Coincidint amb l'inici del nou curs escolar, s'han recuperat els recorreguts que es feien anteriorment, quan encara no havien començat les obres del pont de l'antiga carretera N-340, el setembre del 2017, i que van acabar, durant el passat mes de juny, amb l'eliminació completa d'aquesta barrera arquitectònica.

 

Les línies d'autobús enllacen els barris

El servei de transport públic urbà del municipi de Cambrils està format per dues línies que enllacen els barris amb el nucli antic, punt amb més mobilitat per part de la ciutadania. Per una banda, hi ha la línia 1, que engloba tota la zona del Llevant, iniciant el seu itinerari des del centre de la població i continuant cap als barris de Molí de la Torre, Vilafortuny, fins a Mas de Clariana.

 

Per l'altra, la línia 2 és l'encarregada de circular per la zona de Ponent, des del centre de la ciutat cap a Nou Cambrils, la Llosa, la Dorada i fins a Cambrils Mediterrani. Ambdues línies ofereixen el seu servei de dilluns a dissabte, excepte diumenges i els dies festius oficials.

 

A més, el servei de transport públic urbà Cambrils ofereix als residents del municipi l'opció d'obtenir la targeta T-BUS que permet fer tots els viatges que es desitgin amb els autobusos urbans fins a finals d'aquest any 2018. El cost d'aquesta targeta és de 10 euros anuals i es pot obtenir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de Cambrils.

 

Mapa dels recorreguts de les dues línies d'autobusos urbans de Cambrils | Cedida

 

'Deixa't prendre el pèl', campanya contra el càncer infantil

Durant el pròxim diumenge, 16 de setembre, Cambrils acollirà la tercera edició de la campanya contra el càncer infantil 'Deixa't prendre el pèl', on 80 barbers i 10 perruqueres tallaran el cabell, pentinaran i arreglaran barbes a canvi de mínim vuit euros que es destinaran al Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i Adolescència de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Comentaris