Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Les obres del passeig de Charles Darwin de Cambrils avancen a bon ritme

El trànsit entre la Font del Centenari i l’avinguda de l’Esport està tallat de dilluns a divendres de 8 h a 18 h
Imatge de l'avinguda de Charles Darwin de Cambrils. | google maps

 

Les obres de la primera i segona fase del passeig de Charles Darwin de Cambrils avancen a ple rendiment. La constructora encarregada de dur a terme la primera fase ha començat a col·locar les corades de formigó que configuren la zona enjardinada del costat del Parc del Pinaret. A més, també s’ha començat a col·locar la vorada del carril bici i la franja d’aparcaments que toca a la calçada, la rigola que divideix la franja d’aparcaments i la calçada, i les preinstal·lacions de la xarxa de rec, enllumenat i recollida d’aigües pluvials.

 

D’altra banda, l’empresa que s’encarrega de la segona fase de les obres del passeig de Charles Darwin, és a dir, l’execució de la calçada, ja ha fet el replanteig de la rotonda de l’avinguda de l’Esport, que va oferir com a millora. A més, també ha iniciat la construcció de la rigola del costat de la riera d’Alforja.

 

Carrer tallat entre els vuit del matí i les sis de la tarda

A causa de les obres a l’avinguda de Charles Darwin, el trànsit en aquest punt del municipi s’ha vist afectat. Així, des d’aquest dijous, 9 de novembre,  i fins a nou avís, la calçada entre la Font del Centenari i l’avinguda de l’Esport estarà tallada. Ara bé, el tall de trànsit serà de dilluns a divendres entre les vuit del matí i les sis de la tarda, per tal de poder dur a terme els treballs de millora. La ruta alternativa es farà per l’avinguda d’Adelaida i el carrer de Josep Serra i Dalmau.

 

Amb aquestes obres, l’Ajuntament de Cambrils pretén connectar el nucli consolidat de la ciutat amb la futura estació del corredor del mediterrani, que s’està construint a la zona esportiva. Així, l’actual calçada asfaltada es convertirà en un passeig. Quan es posi en marxa el nou traçat ferroviari, el trànsit de vianants, ciclistes i vehicles augmentarà en aquest punt de Cambrils, el qual es convertirà en una nova porta d’entrada a la ciutat per a aquelles persones que hi arribin en tren.

 

L’àmbit on s’està actuant amb aquest projecte és el marge dret de la riera d’alforja, des de la font del Mil·lenari fins a la futura estació de tren. Al nord limita amb l’autopista AP-7, mentre que per l’oest limita amb el Parc del Pinaret i a l’est amb la riera d’Alforja.

 

Les obres consisteixen en demolicions, moviment de terres, pavimentació, millora de la senyalització i clavegueram, o la renovació de l’enllumenat públic, entre d’altres. La nova avinguda gaudirà de diverses zones enjardinades, dos carrils de circulació, una franja d’aparcament, un carril bici i una vorera de quatre metres. La primera fase es va adjudicar per 259.246,63 euros, mentre que la segona ho va ser per 422.144,80 euros.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris