Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

🔴Luis Enrique deixa la selecció espanyola

Comencen les obres de remodelació del Club Nàutic de Cambrils

Les dues primeres fases de les obres duraran deu mesos i representen una inversió de 7 milions d'euros
Col·locació de la primera pedra de les obres de remodelació del Club Nàutic de Cambrils | cedida

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el president del Club Nàutic de Cambrils, Ramon Vallverdú, i el responsable de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, han posat avui, 18 de setembre, la primera pedra de les obres de remodelació del Club Nàutic de Cambrils. Les obres es dividiran en tres fases, les dues primeres, les quals s'acaben d'iniciar, tenen un cost de 7 milions d'euros i una durada prevista de deu mesos.

 

D'aquesta manera, la primera fase es basarà en la millora en la mobilitat dels vianants i l'accés a la zona reservada per a les naus de nova construcció per a les empreses nàutiques i la segona, per la seva part, implicarà la remodelació total dels pantalans, optimitzant la làmina d'aigua, de tal manera que s'hi inclouran fins a 23 amarradors nous. El projecte contempla també ampliar l'àrea tècnica del varador.

 

La tercera fase, encara pendent de licitació, preveu la construcció d'un nou edifici social, un nou edifici per a l'Escola de Vela i un nou edifici per a l'Acadèmia Nàutica. També preveu la construcció d'un nou edifici de capitania on s'ubicaran els espais destinats a l'administració i oficines del Club, el bar Barlovento, una piscina per als socis i una àrea destinada als usuaris, que inclourà, entre altres equipacions, un restaurant; de la mateixa manera es preveu la construcció i renovació de la zona de vestidors i dutxes i el servei de bugaderia.

 

La complicitat entre institucions i l'àmbit privat han fet possible el projecte

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic de Cambrils, s'ha mostrat orgullós d'un dels projectes més ambiciosos de la història del Club, i ha afirmat que el port Nàutic es convertirà en «una infraestructura potent, adaptada als nous temps i a les noves necessitats de la nàutica».

 

Per la seva banda el responsable de la Zona Portuària Sud dels Ports de la Generalitat, Enric Martínez, ha destacat que les obres de remodelació serviran «per passar d'un Club Nàutic del segle XX a un del segle XXI».

 

I finalment, l'alcaldessa de Cambrils, s'ha mostrat satisfeta de l'inici de les obres, tot destacant la gran importància de les sinergies entre l'àmbit privat i les institucions públiques, «que ha estat clau per la posada en marxa d'aquest projecte».

 

Col·locació de la primera pedra de les obres de remodelació del Club Nàutic de Cambrils | cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris