Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els hotels de la Costa Daurada esperen una ocupació del 75% durant el pont de Tots Sants

L'optimisme de la costa contrasta amb les Terres de l'Ebre, on les previsions d'ocupació turística cauen fins al 15 per cent
Un dels hotels de PortAventura, en una imatge d'arxiu | ACN

 

Bones notícies per als establiments turístics de la Costa Daurada de cara al pont de Tots Sants. Segons la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), els hotels de la nostra costa esperen omplir, de mitjana, un 75 per cent de les 18.000 places disponibles per aquests dies.

 

Dissabte i diumenge, l'ocupació hotelera podria arribar fins al 90 per cent

Durant divendres i dissabte, els dos dies forts, s’espera una ocupació que podria fregar el ple, amb una mitjana del 90 per cent. Els hotelers, amb això, consideren que es tracta d'un molt bon pont, llarg i ben situat dins del calendari de tardor.

 

Alhora, des de la federació apunten que gairebé la meitat dels 86 establiments associats obriran durant aquests dies i que alguns, fins i tot, aprofitaran l’embranzida del pont per tancar a partir de dilluns.

 

Els càmpings i apartaments de la Costa Daurada, optimistes

L’optimisme de cara al pont de Tots Sants també s’ha fet palès en l’àmbit dels apartaments, que preveu una ocupació mitjana del 65 per cent; mentre que les expectatives dels càmpings, entre bungalous i ‘motor home’, ronden el 80 per cent.

 

Els càmpings també són optimistes de cara a Tots Sants   | Càmping Miramar

 

Les Terres de l'Ebre, l'altra cara de la moneda

En contraposició, les previsions turístiques i hoteleres a les Terres de l’Ebre són molt més minses, amb una ocupació mitjana que rondarà el 15 per cent, sobretot a la zona del Delta.

 

Halloween, golf i el reclam de PortAventura

Durant aquest pont, els hostalers esperen rebre turistes i clients de proximitat, sobretot catalans, francesos i alguns grups de nòrdics. Molts dels visitants, expliquen, arriben atrets per l’oferta de Halloween que promou PortAventura i d’altres, en canvi, esperen poder dedicar els dies lliures a la pràctica d’esports com el golf.

 

Amb tot, des de la FEHT també es mostren prudents davant la incertesa meteorològica, un fet que, en molts casos, determina a última hora els plans i les vacances de molts clients.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris