Salou obre un procés selectiu per contractar 14 agents de la Policia Local

Les instàncies per a participar-hi es poden presentar del 13 de febrer fins al 4 de març

L'Ajuntament de Salou ha posat en marxa la convocatòria del nou procés selectiu per tal de contractar 14 nous agents de la Policia Local del municipi. Des d'aquest dimecres, 13 de febrer, i fins al pròxim 4 de març, tots els interessats en formar part del concurs d’oposició lliure hauran de presentar les sol·licituds amb la documentació corresponent.

La nova contractació s'emmarca en la voluntat del consistori que els nous agents interins reforcin la seguretat habitual i a l’equip actual de la Policia, especialment de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada -coincidint amb el RallyRACC- per tal de continuar oferint un servei de qualitat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El concurs d'oposició lliure consistirà en la superació de diverses proves d’aptituds físiques, un psicotècnic, i de coneixement policial i del territori; mentre que el coneixement de llengua anglesa o altres idiomes ajudaran a sumar punts. Finalment, els candidats escollits per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores de formació, abans d’incorporar-se definitivament com a agents interins.

Seguretat, proximitat i control del trànsit

L'alcalde del municipi, Pere Granados, assenyalava que «cal un esforç des de l’administració local per a poder dimensionar els serveis de seguretat a l’afluència de visitants d’un municipi turístic com el nostre, i per tant, apostem per invertir en aquests recursos humans per millorar la qualitat de l’atenció als nostres veïns i visitants».

Per la seva banda, David González, regidor de Seguretat i Mobilitat manifestava que «amb aquesta nova convocatòria que realitzem de manera periòdica reforcem el cos policial amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i també seguim dotant de més recursos aquesta àrea cabdal per a la població de  Salou en tasques de proximitat i trànsit».

Tota la informació, documentació necessària i requisits, així com la tramitació electrònica per participar al procés selectiu es pot trobar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Salou.

Imatge d'un vehicle de la policia local de Salou. | Flickr 061zgz

També et pot interessar...