Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

Una vintena de noves ofertes en formació professional a Vandellòs i Hospitalet

S'obren les preinscripcions pels cursos de formació professional del Viver d'Empreses de Vandellòs i Hospitalet
IDETSA | CEDIDA

 

L'oferta formativa de caràcter professional de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre el seu període d'inscripció per aquelles persones que estiguin interessades a enriquir el seu currículum acadèmic, amb una vintena de novetats formatives orientades al quart trimestre. Aquestes noves ofertes passen pels sectors de la indústria, la restauració, el sector serveis, el comerç, l'administració, el màrqueting i la logística. L'empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (IDESTA), posa a l'abast de tothom un servei de formació que facilita la inserció laboral.

 

Una vintena de noves formacions professionals

El Viver d'empreses de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant proposa com a novetat d'enguany, entre altres formacions, activitats relacionades amb el món de l'administració i el màrqueting, com l'obtenció del títol ACTIC. També formacions vinculades al món agrari o bé lliçons per obtenir carnets professionals pel sector de la logística com pot ser, el carnet de carretons elevadors o de plataformes mòbils de personal. Una altra novetat, són els cursos relacionats amb el sector dels serveis, la indústria i la restauració, com el curs de manipulador d'aliments.

 

Altrament, l'IDETSA seguirà oferint els cursos formatius vinculats al sector del comerç com ja feia en edicions anteriors. També seguirà apostant per la formació en l'orientació laboral i l'emprenedoria, aquest cop oferint tallers de, per exemple, com buscar feina activament, com preparar una entrevista de feina o bé d'eines de comunicació empresarial. A més, una altra novetat que afronta el 4t trimestre formatiu serà una masterclass sobre el marxandatge visual i com organitzar un punt de venda d'un producte.

 

L'IDESTA vol ampliar les seves activitats formatives

El centre de formació IDESTA té l'objectiu ampliar el seu ventall d'activitats de formació, per aquest motiu ha fet una petició al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya perquè tornin a concedir-los la possibilitat d'oferir els cursos d'Organització i gestió de magatzems, el d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, el d'Operacions de sistemes informàtics i el d'Activitats de gestió administrativa, ja que són cursos amb certificat de professionalitat i de caràcter gratuït. Aquelles persones que estiguin interessades a assistir als cursos de formació professional, hauran d'adreçar-se al polígon industrial Les Tàpies, o bé via preinscripció en línia a través de la seva pàgina web.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris