Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Desallotjada la platja de Sant Sebastià de Barcelona per un possible artefacte explosiu

Oliver Klein, reelegit alcaldable de l'NMC a Cambrils

Un 92% de la militància va votar a favor de Klein, l'única candidatura que s'havia presentat
Oliver Klein reelegit alcaldable de l'NMC a Cambrils | cedida

 

 

Aquest dilluns 26 de novembre, Nou Moviment Ciutadà (NMC) per Cambrils ha presentat el seu candidat a l'alcaldia de Cambrils per a les eleccions municipals que tindran lloc d'aquí sis mesos. Oliver Klein ha estat reelegit alcaldable del seu partit amb el suport del 92% de la militància, en una elecció que no ha comptat amb cap candidatura més.

 

Enric Daza, president del partit, ha acompanyat el candidat a l'alcaldia en la seva presentació als mitjans, on tots dos han volgut valorar la unanimitat en l'elecció de l'alcaldable, com «un símptoma de la bona salut interna de l'NMC, amb una militància que treballa de manera cohesionada i confia en la feina feta a l'Ajuntament».

 

D'altra banda, Oliver Klein ha volgut definir Nou Moviment Ciutadà com a «un partit independent i municipalista, moderat i seriós amb la relació amb l’administració pública, que treballa per a tots els cambrilencs i cambrilenques i que sap que hi ha un cansament per part de la ciutadania en la forma de fer política actual que exerceixen els qui governen»; un discurs que li vol  servir per millorar els resultats en les terceres eleccions en què prendrà part com a alcaldable.

 

Terceres municipals d'Oliver Klein

L'NMC es va presentar per primer cop a les eleccions municipals del 2011, on va aconseguir tres regidors; quatre anys més tard, el 2015 va assolir els quatre regidors i segons apunten des del partit, l'objectiu és el d'arribar al govern i «treballar amb força per Cambrils i els seus habitants».

 

En les seves terceres eleccions al capdavant del partit, Oliver Klein ha volgut destacar que tan ell com el partit estan «frescos com el primer dia», amb dues virtuts que volen aportar als cambrilencs: «l’experiència particular com a responsable del principal partit a l’oposició, que dóna un coneixement ampli i real d’allò que passa a Cambrils; i l’obertura que sempre ha demostrat el nostre partit obrint la nostra seu a tothom, cada dimarts des del primer moment que vam fundar el partit ara fa vuit anys, al 2010».

 

Tot plegat, uns arguments que s'hauran d'aprofundir les pròximes setmanes amb la gestació del nou programa electoral, que segons afirmen serà redactat a partir de reunions amb el teixit associatiu i les aportacions dels seus militants.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris