GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Setembre intens a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El primer concert de la temporada, 'Papà Mozart', està fora d’abonament i serà el divendres, 13 de setembre a les 21.00 hores
Imatge del cartell promocional del concert en el qual es pot veure a Roger Pera i a Joan Pera, pare i fill | Cedida
 

 

La nova temporada de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca arrenca amb força i ho farà amb el concert 'Papà Mozart' que protagonitzen Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l'Orquestra Simfònica del Vallès. L'espectacle serà el pròxim divendres, 13 de setembre, a les 21.00 hores del vespre. 

 

Obres cèlebres de W. A. Mozart a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Aquest impressionant concert que encetarà la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras, repassarà les grans composicions del músic austríac Wolfgang Amadeus Mozart, com ara l'Obertura de Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, la Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), la Simfonia Concertant, la Sonata alla turca, la Simonia núm. 41 'Júpiter', entre d’altres.

 

En aquest concert, pare i fill —Joan Pera i Roger Pera— es posaran a la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart, també pare i fill, per a reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text del dramaturg català, Sergi Belbel. El concert, que està fora d’abonament, compta també amb la direcció escènica de Miquel Gorriz i la direcció musical de Rubén Gimeno.

 

Més concerts al llarg d'aquest setembre a l'Auditori Josep Carreras

A banda d'aquest concert que enceta la programació, l'Auditori Josep Carreras acollirà dos concerts més aquest setembre. El primer estarà protagonitzat pel gran Cecilio Tieles i es representarà el 20 de setembre. Aquest concert compta amb la col·laboració de l'Associació Cultural Catalano-Iberoamericana. 

 

L'altre concert que també s'interpretarà al setembre serà de la mà de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae i de la pianista Judith Jáuregui, en el qual es tocaran peces de Schumann i Txaikovski. Aquest concert serà el divendres, 27 de setembre. 

 

Com cada any, les entrades per assistir als concerts es podran adquirir de forma anticipada a la secretaria del Conservatori, o bé a través d'aquesta pàgina web i, des d'una hora abans de l'inici del concert, al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras.