Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Una dona, hospitalitzada en estat lleu per l'incendi d'una cuina a Tarragona

'Vila-seca en Comú' proposa enjardinar el parc de l'Hort del Pep

Els 'Comuns' han anunciat el registre de la moció amb l'objectiu que el consistori municipal inverteixi en l'enjardiment dels espais verds de la localitat
Imatge d'una zona del parc de l'Hort del Pep de Vila-seca | cedida

 

Aquest dilluns 22 d'octubre, 'Vila-seca en Comú ha anunciat que ha presentat una moció en el registre de l'Ajuntament de Vila-seca per enjardinar el parc de l'Hort del Pep, un dels espais verds més deteriorats del municipi vila-secà. Aquesta moció respon a la necessitat d'invertir i rehabilitar espais municipals d'aquest tipus, arran de l'adjudicació dels guardons de 'Viles Florides', que atorguen a la localitat del Tarragonès 4 flors d'honor.

 

Els 'Comuns' han volgut aprofitar aquesta consecució per intentar reactivar el parc i busquen, amb el registre d'aquesta proposta, que l'Ajuntament de Vila-seca es comprometi a executar la proposta d'enjardiment i rehabilitació de la instal·lació municipal, i reservi una de les partides pressupostàries per la realització d'aquest projecte i poder fer front a les despeses que plantegi. La moció serà debatuda en el pròxim ple del consistori vila-secà.

 

El parc de l'Hort del Pep és un dels espais verds més malmès de la localitat

'Vila-seca en Comú' ha anunciat, aquest dilluns 22 d'octubre, que han registrat una proposta municipal per l'enjardiment i rehabilitació del parc de l'Hort del Pep, situat al barri del Colomí. Aquesta moció busca que l'Ajuntament de Vila-seca es comprometi a realitzar inversions per tal de millorar els espais verds de la localitat, arran de la consecució dels guardons de 'Viles Florides de Catalunya'. Així ho han manifestat en un comunicat els dos edils de la formació, Elisabet Sánchez i Mario Téllez.

 

Els 'Comuns' s'escuden en el moviment municipal 'Vila-seca Vilaflorida', que vetlla per l'enjardiment de diversos espais de la vila, així com fer valdre el paisatge urbà i els espais naturals i l'educació mediambiental en l'àmbit familiar. El grup municipal ha volgut valorar que «el parc de l'Hort del Pep és una de les zones verdes amb més importància per la societat vila-secana, un dels pulmons verds del municipi, que amb el pas dels anys ha entrat en contínua decadència».

 

És aquest el motiu que ha impulsat a Téllez i Sánchez, els regidors de 'Vila-seca en Comú', a redactar la moció de la proposta municipal, que vol denunciar l'estat de l'espai verd i que l'Ajuntament es comprometi a invertir en el seu enjardiment i rehabilitació, així com a reservar una de les partides pressupostàries per poder fer front a les despeses del projecte. Aquesta moció serà debatuda i sotmesa a votació en el pròxim ple municipal del consistori. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris