Granados s'oposa al reallotjament de les famílies de Campclar «si no superen el test del coronavirus»

El batlle ha titllat aquesta imposició de la Generalitat com «d'irresponsable»
L'alcalde nega el reallotjament de les famílies a Salou | Gerard Recasens

El passat 2 d'abril un incendi a la sala de comptadors del bloc de pisos número 4, al carrer Riu Brugent del barri de Campclar a Tarragona, va deixar a 17 famílies sense subministraments bàsics, en ple estat d'alarma per la crisi del coronavirus. El govern català busca reubicar aquestes famílies i, aquest Divendres Sant, l'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha oposat al reallotjament de les 17 unitats familiars al municipi de la Costa Daurada «si la Generalitat no ens garanteix que han superat, satisfactòriament, una prova prèvia, PCR, per descartar el coronavirus».

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La directora d'Habitatge confirma que aniran a Salou

Pere Granados és totalment a contrari a la decisió que ha pres la directora d'Habitatge, que ha confirmat al batlle salouenc que aquests ciutadans del barri tarragoní seran reallotjats a Salou. El principal motiu de la negativa de l'alcalde és el contagi de la Covid-19. «Mentre no els facin la prova del coronavirus per evitar un focus de contaminació vírica importada per residents d’un altre municipi, posaran en risc la salut dels nostres convilatans i convilatanes, i també de les persones que viuen a l’immoble, que són vulnerables», argumenta Granados..

 

El batlle ha titllat aquesta imposició de la Generalitat com «d'irresponsable», a banda que «contradiu els mateixos criteris de l’organisme, pel que fa a evitar desplaçaments».. A més, la Comunitat de Propietaris de l'immoble que els hauria d'acollir a Salou està «absolutament en contra» de l'arribada de les 17 famílies de Camp Clar.