Salou instal·la plataformes flotants a la platja

Són de caràcter gratuït i estaran a les platges de Llevant i de Ponent fins al 30 de setembre
Les plataformes flotants ja són a la platja de Salou | Ajuntament de Salou

 

Les platges de Llevant i de Ponent de Salou ja disposen de plataformes flotants aquest estiu per a l'entreteniment dels banyistes. És un conjunt d'artefactes connectats entre ells i ancorats dins el mar en la zona de bany. Estaran disponibles per a tots els usuaris fins al 30 de setembre i no tenen cap cost. 
Les plataformes, igual que la platja en general, també comptaran amb servei de Salvament i Socorrisme, en el mateix horari de 10 a 20 hores ja habitual a la costa. Així que a més de cuidar l'oferta de lleure, s'ha tingut en compte la seguretat dels banyistes.
 

Les plataformes flotants de Salou, sempre amb socorrista

Així, sempre hi haurà un socorrista que controlarà que no hi hagi cap problema dins d'aquest servei, en forma d'ensurts dins de l'aigua o de control de comportament a la superfície. També està prevista la instal·lació d'un parc lúdic de jocs inflables a la platja de Llevant per a fer encara més atractiva una jornada de platja. 
 
La regidora de Platges, Julia Gómez, assegura que des de l'Ajuntament entenen que «és una atracció més que es presta als banyistes i que volen tot tipus de comoditats i activitats per distreure's durant les seves vacances», amb el principal objectiu que tot aquell que decideixi anar a la platja de Salou tingui «una experiència inoblidable»
 
.
Les plataformes flotants estaran fins al 30 de setembre a Salou | Ajuntament de Salou

 

 

Una zona esportiva a la platja de Salou

Cal recordar que la platja de Llevant també compta durant els mesos de juliol i agost amb una zona esportiva. Està ubicada just al davant del monument de Jaume I i es poden practicar diferents esports com pales, tennis taula, vòlei platja o korfball. 
 
La zona està activa de deu del matí a vuit del vespre i també hi ha una pista poliesportiva per a futbol sala, una de bàsquet  i una zona de fitness i cardiovascular amb monitors. Durant la setmana, de dilluns a dissabte, també hi ha classes dirigides de zumba, gimnàstica o aeròbic, i els diumenges és el dia escollit per a practicar la dansa del ventre.
 
 
Una classe dirigida a la zona esportiva de la platja de Salou | Cedida