Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Policia Local de Cambrils denuncia set conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol

Un d'aquests haurà de comparèixer davant del jutge per superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat
La Policia Local de Cambrils denuncia set conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol | cedida

 

El passat cap de setmana, de divendres 26 a diumenge 28, la Policia Local de Cambrils va realitzar un seguit de controls d'alcoholèmia al municipi, pels quals es va procedir a denunciar fins a set conductors per circular amb una taxa d'alcohol superior a la permesa.

 

D'aquesta manera, divendres es van controlar nou vehicles, dels quals, dos conductors va donar positiu, amb 0,37 mg/l i 0,54 mg/l d'alcohol per aire expirat; dissabte, tres conductors més de la vintena de vehicles controlats van donar positiu, amb 0,37 mg/l, 0,59 mg/l i arribant a superar els 0,60 mg/l. I finalment, diumenge es van controlar sis vehicles més, dels quals un superava la taxa permesa, amb 0,59 mg/l.

 

 

 

 

Denúncia penal per superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat

Durant el control de dissabte a la matinada, una patrulla dels agents locals va observar com un vehicle realitzava una maniobra brusca de frenada, quedant el vehicle travesser i aturat al mig de la calçada, amb les rodes tocant a la vorera. En atansar-se al conductor, van comprovar que presentava evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol; de tal manera que li van realitzar les proves d'alcoholèmia.

 

El resultat va indicar que superava amb escreix la taxa permesa, arribant a superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat, motiu pel qual se'l va denunciar penalment, essent citat per comparèixer al Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris