AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

La Policia Local de Cambrils denuncia set conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol

Un d'aquests haurà de comparèixer davant del jutge per superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat
La Policia Local de Cambrils denuncia set conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol | cedida

 

El passat cap de setmana, de divendres 26 a diumenge 28, la Policia Local de Cambrils va realitzar un seguit de controls d'alcoholèmia al municipi, pels quals es va procedir a denunciar fins a set conductors per circular amb una taxa d'alcohol superior a la permesa.

 

D'aquesta manera, divendres es van controlar nou vehicles, dels quals, dos conductors va donar positiu, amb 0,37 mg/l i 0,54 mg/l d'alcohol per aire expirat; dissabte, tres conductors més de la vintena de vehicles controlats van donar positiu, amb 0,37 mg/l, 0,59 mg/l i arribant a superar els 0,60 mg/l. I finalment, diumenge es van controlar sis vehicles més, dels quals un superava la taxa permesa, amb 0,59 mg/l.

 

 

 

 

Denúncia penal per superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat

Durant el control de dissabte a la matinada, una patrulla dels agents locals va observar com un vehicle realitzava una maniobra brusca de frenada, quedant el vehicle travesser i aturat al mig de la calçada, amb les rodes tocant a la vorera. En atansar-se al conductor, van comprovar que presentava evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol; de tal manera que li van realitzar les proves d'alcoholèmia.

 

El resultat va indicar que superava amb escreix la taxa permesa, arribant a superar els 0,60 mg/l d'alcohol per aire expirat, motiu pel qual se'l va denunciar penalment, essent citat per comparèixer al Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus.