Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PortAventura Dreams, el nou projecte dedicat a nens amb malalties greus

Es construiran vuit cases en un 'village' on les famílies hi podran fer estades de sis dies
Imatge d'arxiu de PortAventura. | PortAventura

 

Una experiència única pels nens que pateixen malalties greus. Això és el que vol aconseguir la Fundació PortAventura amb el seu nou projecte PortAventura Dreams. El parc temàtic va anunciar aquest dimarts, 27 de novembre, la construcció d’un 'village' únic ubicat dins del ressort, amb l’objectiu d’oferir aquesta experiència als nens que pateixen o han patit una malaltia greu, consolidant així el compromís de la fundació. L’entreteniment i la diversió són l’eix de l’acció social de la Fundació PortAventura, amb la millora de la vida dels nens en risc d’exclusió per motius de discapacitat o de salut.

 

Amb PortAventura Dreams, es buscarà un crear un efecte positiu en la recuperació del nen des del punt de vista psicològic. A més, es podran reforçar els moments d’unió familiar. Aquesta iniciativa, pionera a Europa, comptarà amb una inversió de més de 3 milions d’euros per crear un espai físicotemporal, diferent i lúdic, durant l’etapa de lluita contra la malaltia. El projecte va orientat a nens i nenes d’entre 4 i 17 anys que pateixin o hagin patit una malaltia greu que estigui recollida a la llista que elabora el Ministeri de Sanitat.

 

Una estada gratuïta de sis dies en cases unifamiliars de 130 m2

El 'village' estarà ubicat dins de PortAventura World i tindrà una extensió d’uns 9.000 metres quadrats. Constarà de vuit habitatges de 130 metres quadrats, totalment adaptades, per allotjar vuit famílies de sis membres com a màxim. Les famílies que s’allotjaran a PortAventura Dreams seran escollides per un comitè de metges, assistents socials i altres experts de la salut. En un any, es preveu que el 'village' aculli fins a 168 famílies, xifra que anirà augmentant progressivament.

 

Així doncs, les famílies podran gaudir d’una estada gratuïta de fins a sis dies en un habitatge unifamiliar del 'village' completament adaptat. Amb l’estada es podrà accedir als tres parcs de PortAventura World (PortAventura Park, Caribe Aquatic Park i Ferrari Land), i es podrà gaudir d’activitats exclusives per a famílies, dinamitzades pels voluntaris de la Fundació PortAventura.

 

Imatge d'un dels hotels de PortAventura. | TarragonaDigital.com

 

 

La Fundació PortAventura es va fundar l’any 2011, i ja ha concedit ajudes per valor de més de 6,3 milions d’euros en projectes propis o bé en col·laboracions, i també ha convidat a més de 68.000 nens i joves en risc d’exclusió a PortAventura World. Ramón Marsal, president de la Fundació, destaca la «capacitat terapèutica i motivacional que pot tenir l’oci i la diversió en família». Marsal creu que PortAventura Dreams «permetrà continuar generant un valor real per a la societat a través d’un programa que pretén fer més tolerable la malaltia, tant per al nen com per a la família, peça fonamental en el procés de recuperació».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris