El PP de Salou presenta la seva llista electoral per a les eleccions municipals

L'alcaldable popular salouenc, Mario García, defineix la seva candidatura com «un equip humà que només vol treballar per Salou»
L'alcaldable popular salouenc, Mario García, ha fet públic aquest dimecres, vuit de maig, la llista electoral que lidera. | TarragonaDigital

 

El cap de llista del PP per Salou de cara a les eleccions municipals d'aquest pròxim diumenge, 26 de maig, Mario García, ha presentat, aquest dimecres, vuit de maig, a la resta de membres de la seva llista electoral. La presentació ha tingut lloc a l'Espigó del Moll, un indret que, segons García, «es tracta d'un monument emblemàtic perquè representa valors com l'esforç, el sacrifici i el treball. El mateix missatge que volem transmetre amb la nostra candidatura: un equip humà que només vol millorar Salou».

 

ENQUESTA: A qui votaràs a les eleccions municipals del 26 de maig a Salou? Clica aquí per votar!

 

El president de la junta local dels populars salouencs encapçala la llista per tercera vegada. García va aconseguir l'acta de regidor l'any 2011 i durant aquell mandat va exercir com a primer tinent d'alcalde i regidor de serveis interns i patrimoni. L'acompanya el seu fidel escorta, Marc Alarcón, amb qui comparteix grup municipal al consistori de Salou des de l'any 2011.

 

Sobre la candidatura, l'alcaldable del PP ha dit que «està integrada per gent representativa de tots els sectors del municipi: joves, jubilats, empresaris, professionals, autònoms...Una candidatura que coneix els problemes que té Salou en els seus diferents àmbits». 

 

Programa electoral «realista»

El candidat popular ha revelat que «el programa electoral del PP no neix de cap fórmula màgica, perquè estic convençut que la gran recepta en la gestió municipal no pot ser vendre fum, i per aquest motiu la nota predominant és el realisme. Els veïns ens reclamen que els nostres carrers estiguin més nets i cuidats, més seguretat, millors serveis, menor càrrega impositiva i tenir un projecte de ciutat per a Salou».

 

Mario García va ser presentat el passat mes de gener com candidat a l'alcaldia en un acte que va comptar amb la presència del president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández. Els conservadors van aprofitar la trobada per a presentar a altres alcaldables, però en aquest cas de la comarca del PP. 

 

També et pot interessar: