Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA

Nou incendi forestal a les Terres de l'Ebre

A presó el jove que va apunyalar tres persones a Salou

Els fets van passar durant la setmana passada al carrer Carles Buïgas de la població de la Costa Daurada
En la baralla, davant la discoteca Tropical Salou del carrer Carles Buïgas, ha resultat ferit un individu | TARRAGONADIGITAL

 

La setmana passada cinc individus van participar en una baralla al carrer Carles Buïgas de Salou, davant la Discoteca Tropical. En aquest incident, un jove, de nacionalitat francesa, va acabar detingut pels Mossos d'Esquadra, després d'haver apunyalat dues persones i ferit una amb arma blanca. Per aquests fets, segons informa el Diari de Tarragona, el detingut ha ingressat a presó, ja que, per al jutge, existeixen indicis de criminalitat per ser detingut. 

 

Ingressa a presó, per risc de fuga

Al detingut, el qual respon a les sigles E.Z.K, se li ha decretat el seu ingrés a presó per possible risc de fuga, ja que només estava de vacances al municipi de Salou i no té cap relació en el territori. El jutge ha explicat que de quedar en llibertat, aquest tornaria a França i això suposaria «un risc que pugui ser trobat amb posterioritat per comparèixer al judici o per estar disponible en el present procediment».

 

El processat va començar una baralla dins la discoteca de Salou

Així doncs, en l'ordre d'empresonament, el jutge explica com van anar els fets d'aquella nit. El jove anava acompanyat de dues persones més a una discoteca de Salou, al carrer Carles Buïgas. Aquests, van dirigir-se diverses vegades a una zona on hi havia una menor, acompanyada de dues amigues, i, finalment, el detingut va pegar a la menor, fet que va acabar amb una baralla entre tots dos grups. Per aquest motiu, el personal de seguretat de la discoteca, va portar al carrer al jove francès, i tots els seus amics el van seguir.

 

El detingut va apunyalar dues persones i ferir una altra amb una navalla

Després de la baralla que va haver-hi entre els dos grups de persones, dos amics de les noies, els quals responen a K.P. i A.N., es van dirigir contra el processat i els seus amics. Tot seguit, E.Z.K, va treure una navalla i va apunyalar a un d'ells en tres ocasions i a l'altre, quan estava a terra, set vegades per l'esquena. A més, un dels amics de l'agressor, el qual estava pegant diverses puntades de peu al noi que estava a terra, va rebre un tall a la cama amb la navalla del detingut. 

 

Els Mossos d'Esquadra, els quals es trobaven a prop del lloc dels fets, van immobilitzar l'agressor i el van detenir.

 

Els dos ferits van acabar a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Les dues persones ferides per arma blanca, van ser hospitalitzats, ja que suposava un gran risc vital. Així doncs, se'ls va traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Tanmateix, en la roda de reconeixement, tres testimonis van reconèixer el detingut com la persona que portava la navalla.

 

A més, el processat, va explicar que hi havia dues persones més que portaven ganivets, però, ni els Mossos d'Esquadra ni cap altre testimoni, ho va veure.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris