Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Desallotjada la platja de Sant Sebastià de Barcelona per un possible artefacte explosiu

Els nous pressupostos de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant superen els 20 milions d'euros

El ple municipal ha aprovat diferents projectes d'inversió i la construcció i millora d'equipaments municipals
Els nous pressupostos de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant superen els 20 milions d'euros | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

El passat dijous 29 de novembre, el Ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va aprovar els Pressupostos per a l'any 2019, amb els vots a favor del govern municipal, PSC i FIC, els vots en contra d'ERC i l'abstenció del PDeCAT i el PP.

 

El gruix d'aquests pressupostos està integrat pels comptes de l'Ajuntament del municipi, però també compta amb una inversió de prop de 2,5 milions d'euros procedents dels organismes autònoms i les societats anònimes del municipi; tot plegat 20.448.610,99 euros destinats a la inversió i la construcció i millora d'equipaments municipals.

 

Inversions previstes als Pressupostos 2019 de Vandellòs i l'Hospitalet

En paraules de l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia (PSC), en el moment de presentar els nous comptes: «Aquests són uns pressupostos socials, elaborats pensant en la gent, sobretot en els col·lectius que més ajuda necessiten, com ara la gent gran i la canalla».

 

En aquest sentit, va presentar les inversions que hi havien previstes, destacant la construcció de la residència per a la gent gran; el projecte i remodelació de la piscina municipal de Masriudoms; l’ampliació de l’Escola Mestral; la compra d’edificis; la reforma i millora del menjador de la llar d’infants; l’arranjament de carrers; la reforma de la Zona Esportiva Àster; i la reforma del gimnàs Hifrensa.

 

D'altra banda també ha transcendit la inversió per a la construcció de la nova caserna per a la Policia Local; la compra de parc mòbil per als departaments de Medi Ambient i Obres i Serveis; la reforma del carrer La Sentiu; així com la millora de les platges.

 

Tot plegat amb l'anunci de l'alcalde que aquestes inversions «es faran sense incrementar les taxes i els impostos municipals»; a més d'incloure una partida per a la contractació de veïnes i veïns en situació d'atur, mitjançant el Pla d'ocupació municipal.

 

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant. | TarragonaDigital

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris