GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cambrils estrena el seu programa d'espectacles familiars que promouen la màgia i l'ecologia

El cicle Diumenges al Teatre ha programat quatre obres familiars durant el primer quadrimestre de l'any
Un fragment de l'obra amb titelles Eureka | Cedida
 

El pròxim 26 de gener arrenca el cicle familiar Diumenges al Teatre de Cambrils, organitzat pel Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils juntament amb la Teca Teatre. La primera obra que es representarà serà Eureka, de la companyia El Cau de l'Unicorn.

 

L'ecologia, la màgia i les emocions com a protagonistes

L'obra Eureka suposa una doble aposta per part del cicle Diumenges al Teatre, ja que a banda de ser un musical familiar de titelles, també promou l'ecologia i la millora del medi ambient. Coincidint amb els dies mundials de l’Educació Ambiental i per la reducció de les emissions de CO2, que se celebren dos dies després, l'obra es tracta d’un espectacle musical de titelles gegants i actors amb llum negra sobre les peripècies d’una nena i el seu avi que convida al públic a relacionar-se amb l’entorn de manera més ecològica.

 

La següent obra dins el programa d'actes es representarà el dia 16 de febrer i es tracta de Les Clinck, de la companyia Les Bianchis. Les Clink són uns personatges que intenten trobar resposta a les preguntes que els infants fan als pares, mares, mestres o entre ells. Preguntes com Per què els cereals no s’enfonsen? Per què les zebres tenen ratlles?, són les protagonistes d'aquesta obra familiar.

 

El dia 22 de març el màg Txema Màgic combinarà mim, clown i màgia en el seu espectacle Txema, the postman. L'espectacle gira entorn un paquet misteriós que l'únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents, el Txema, no sap per a qui és.

 

Per acabar, el pròxim 26 d'abril l'espectacle El Monstre de Colors de la companyia Tutatis-Transeduca. L'obra, que és una adaptació del llibre amb el mateix nom d'Anna Llenas, ofereix un viatge al món de les emocions a través dels colors, en què segons l'obra el color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por. És a dir, cada color representa una emoció.

 

Tots els espectacles començaran a la mateixa hora

Tots els espectacles tindran lloc a les 17:30 hores al Casal Parroquial, cedit pel grup de Teatre la Teca i el preu de l’entrada serà de 4 euros. Des de la regidoria de cultura s'ha manifestat la voluntat de seguir apostant per «apropar les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a les famílies cambrilenques».