Imatge de la pancarta del PSC estripada a Cambrils.

El PSC de Cambrils denuncia que han estripat les seves «pancartes de campanya»

Ana López, alcaldable socialista cambrilenca, ha reclamat que «l'espai públic és i ha de seguir sent de tots i totes. Demanem el màxim respecte»

El Partit Socialista de Cambrils ha denunciat que les pancartes de campanya electoral penjades al municipi han sigut estripades en un acte que, l'alcaldable socialista cambrilenca Ana López, ha qualificat d'«incívic i intolerant».

En un escrit al seu perfil de Facebook, López ha manifestat que «em fa molta llàstima veure com després de tres dies els incívics i intolerants a altres idees han trencat les pancartes de campanya del PSC». Així mateix, la número u del PSC de Cambrils ha reclamat «el màxim respecte, com també nosaltres respectem altres opcions» i ha insistit en el fet que «l'espai públic és i ha de seguir sent de tots i totes!»

I pel que fa a Twitter,  López ha sigut més contundent i ha exigit «tolerància zero contra els intolerants. Totes les idees s'han de poder expressar lliurement».

La denúncia del PSC de Cambrils se suma a la feta, aquest diumenge 14 d'abril, per part de la diputada vallenca Rosa Maria Ibarra sobre uns fets molt similars:  pancartes de la formació socialista arrancades a Valls a 48 hores d'inici de la campanya.

 

Junts per Cambrils també «ho ha patit»

Aprofitant la denúncia pública feta per Ana López,  Lluís Abella, cap de llista de Junts per Cambrils de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ha fet públic que la seva formació també «ho ha patit».

«Els covards actuen així, de nit i per l’esquena. Crec que aquestes coses no s’han de permetre vinguin d’on vinguin» ha reblat Abella. 

També et pot interessar: