Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

El Rally Catalunya Costa Daurada fa parada a Mont-roig del Camp

Els aficionats que s'apropin al municipi tindran l'ocasió de veure de prop als pilots i als seus vehicles
Les imatges del RallyRACC Catalunya Costa Daurada | Cedida

 

 

Aquest diumenge 28 d'octubre Mont-roig del Camp acollirà un any més el reagrupament de vehicles de la darrera etapa del 54è Rally RACC Catalunya — Costa Daurada. Els reagrupaments, que com a novetat d'enguany tindran lloc al carrer Aureli Maria Escarré, davant del poliesportiu municipal, permetran als aficionats del motor apropar-se a veure de ben a prop els vehicles i els seus pilots.

 

D'aquesta manera, a partir de les vuit del matí els cotxes que vénen de Montbrió del Camp i es dirigeixen a Colldejou, a través de la carretera T-322, aniran arribant al parc tancat que s'habilitarà a la zona establerta, on en aquest primer moment s'hi estaran pocs minuts. A partir de quarts de dotze del migdia, els pilots faran cap al mateix lloc, on llavors faran una aturada de més de mitja hora i permetrà als espectadors poder fotografiar i gaudir amb més calma de la presència dels vehicles i els seus conductors.

 

Els pilots que sortiran esglaonadament de la zona d'aturada per afrontar la contrarellotge, recorreran els carrers del municipi, circulant amb normalitat, una oportunitat més doncs de veure els vehicles en moviment, amb la tranquil·litat i seguretat que mentre ho facin hauran de respectar les normes de circulació.

 

Mont-roig del Camp viurà doncs la darrera etapa de la 54a edició del Rally RACC Catalunya — Costa Daurada; una etapa idèntica a la de l'edició anterior i que comptarà amb un itinerari format per dos trams de doble passada, «Riudecanyes», i «Santa Marina», aquest darrer amb punts extres per als cinc primers.

 

Una victòria que pot valdre un campionat

Tot i que encara és aviat per dir qui serà el campió del World Rally Championship 2018, tres pilots lideren la classificació general amb comoditat. El belga Thierry Neuville és líder amb 189 punts, seguit del francès Sébastian Ogier amb 182 punts, i una mica més enrere es troba l'estoni Kärla Parish que en té 168.

 

Tenint en compte que un cop acabi el Rally Catalunya Costa Daurada, tan sols restarà el Rally d'Austràlia, que se celebrarà del 15 al 18 de novembre; qualsevol error pot costar molt car als pilots, que cada cop tenen menys marge de maniobra per optar a la victòria final. D'aquesta manera, les etapes que s'esdevenen aquests dies a Catalunya tenen una importància capital que de ben segur es faran notar en els rostres de concentració i l'excel·lència en el pilotatge dels competidors.

 

Imatge de Sébastien Ogier signant autògrafs en l'edició de l'any passat | Natàlia Piqué

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris