Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Policia Local de Cambrils reclama millores i el compliment dels acords

El cos policial reclama millores d'equips, equipaments i salari | Recorden el conveni signat el 2010 i no acomplert
La pancarta que ha presidit la concentració reclama que es compleixin els acords de 2010 | Isma Llanes

 

La Policia Local de Cambrils s'ha concentrat, aquest matí, davant l'Ajuntament del municipi. Una cinquantena llarga d'agents hi han volgut reivindicar una sèrie de millores, algunes de les quals compromeses en un acord signat el 2010, que encara no s'han executat. S'han concentrat a tres quarts d'una, formant, vestits de carrer, i amb una pancarta on es podia llegir «la seguretat del ciutadà no és negociable, compliu els acords 2010».

 

Membres de la Policia Local de Cambrils s'ha concentrat aquest matí per reclamar millores | Isma Llanes

 

Aquests acords establien, ara fa vuit anys —amb el socialista Robert Benaiges d'alcalde i el tripartit PSC, ERC i ICV al govern—, que els sous de la Policia Local cambrilenca s'equipararien progressivament durant els següents anys als dels Mossos d'Esquadra. Els agents locals reclamen que el govern actual —format per ERC, PDECat i PSC— acompleixi el document que el consistori va signar aleshores.

 

La Policia Local de Cambrils s'ha concentrat, aquest matí, davant l'Ajuntament | Isma Llanes

 

Més mesures de seguretat a les instal·lacions

Una altra de les reivindicacions del cos policial és l'increment de les mesures de seguretat. Recorden que s'està al nivell quatre sobre cinc per alerta terrorista, i que l'any passat, Cambrils, va ser escenari dels atemptats que havien començat a Barcelona. En concret reivindiquen més mesures de seguretat físiques a les instal·lacions policials; des de l'entrada que utilitzen els agents per entrar a comissaria fins a l'aparcament o l'espai des d'on s'atenen els ciutadans.

 

Més d'una cinquantena d'agents s'han concentrat davant l'Ajuntament de Cambrils | Isma Llanes

 

La Policia Local de Cambrils reclama sis places d'agent

Els sindicats de la Policia Local posen sobre la taula, encara, una darrera reivindicació. Es tracta de reposar tres places d'agent que ara mateix han quedat sense ocupar després que marxessin o es jubilessin les persones que les ocupaven. A més, però consideren que caldria convocar-ne tres més de noves per assolir el gruix de plantilla mínim necessari per a un municipi com Cambrils.

 

La concentració s'ha produït aquest matí | Isma Llanes

 

Cartell de la concentració de la Policia Local de Cambrils | Isma Llanes

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris