Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Rescatats després de caure d'una moto aquàtica a la costa de la Pineda

Els fets van passar durant el migdia de dissabte, 2 de febrer | Els tripulants, dos joves de Vila-seca i Saragossa, en van sortir il·lesos
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Salvament Marítim | Salvament Marítim

 

 

El mal oratge del passat dissabte, 2 de febrer, va provocar que dos joves caiguessin al mar quan passejaven amb la seva moto d’aigua per la costa de la Pineda, a Vila-seca, a la comarca del Tarragonès.

 

El fort onatge i el mal temps van propiciar l'accident i els nois, veïns de Vila-seca i Saragossa, van poder aferrar-se a l’espigó. Al vehicle aquàtic, per la seva part, se’l va endur el corrent.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Emergències rep l'avís a les 16.02 hores

Segons els sistemes d’emergència, l’avís d’auxili va arribar quan passaven dos minuts de les quatre de la tarda i, immediatament, es va trametre l’alerta a diversos cossos de seguretat, com la Policia Local de Vila-seca, els Mossos d’Esquadra i Salvament Marítim.

 

Malgrat el fort corrent, un dels joves va poder pujar a l’escullera, mentre el seu company seguia a l’aigua, aguantant a les roques. Salvament Marítim va activar l’embarcació Venus, de la Creu Roja que, finalment, va poder rescatar el noi, que en va sortir il·lès.

 

La moto d’aigua dels joves, per la seva part, va ser recuperada i remolcada fins a la costa.

 

Dos vaixells xoquen a la costa del Baix Ebre

Durant el matí de divendres, 1 de gener, dos vaixells de pesca van xocar a la costa de l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Una de les embarcacions es va enfonsar i, afortunadament, no va haver-hi víctimes.

 

Segons Capitania Marítima, els fets es van produir cap a dos quarts de vuit del matí, a mitja milla de la costa. Els dos pescadors del vaixell enfonsat, de 9 metres d'eslora, van ser recollits per l'altra embarcació implicada, de 17 metres, que els va dur fins a la costa.

 

Al lloc de l'incident s'hi va desplaçar l'embarcació Salvamar Fomalhaut, de Salvament Marítim. Capitania Marítima i la CIAIM (Comissió d'Investigació d'Accidents i Incidents Marítims) ja han obert una investigació sobre els fets.

 

 

Comentaris