Rescatats dos submarinistes a l'Hospitalet de l'Infant

L'helicòpter Helimer 220 ha localitzat els bussos a més de dos quilòmetres de la costa de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'un helicòpter | Bombers,

 

Dos submarinistes han estat rescatats aquest matí a l'Hospitalet de l'Infant. Els dos estaven fent submarinisme quan el fort vent de mestral els ha endut mar endins i no han pogut tornar. A hores d'ara, les dues persones es troben bé i no tenen problemes a destacar. 

L'helicòpter Helimer 220, clau per a trobar els submarinistes

Un grup de submarinistes ha sortit el matí d'aquest dilluns a la platja de l'Hospitalet de l'Infant, però quan els companys han vist que faltaven dos integrants del grup, han estat ells mateixos qui han decidit trucar a Salvament Marítim. En aquest moment, s'ha activat l'helicòpter Helimer 220, les unitats aquàtiques pertanyents als Mossos d'Esquadra i els bombers de la Generalitat per tal de trobar les persones desaparegudes.
 
L'helicòpter Helimer 220 ha trobat finalment els dos bussos a més de dos quilòmetres de la costa de l'Hospitalet de l'Infant. El motiu de la pèrdua ha estat el fort vent de mestral, que aquest matí ha tingut ratxes que han arribat a superar els 100 quilòmetres per hora. 
 

Salvament Marítim remolca el vaixell dels bussos desapareguts fins a Cambrils

Tot just rescatar els bussos, Salvament Marítim ha remolcat el vaixell del grup de persones fins el port de Cambrils per tal d'assegurar-se que arribaven sense cap tipus de problemes i que les adverses condicions climatològiques no molestaven més la seva activitat. 
 
Cal recordar que l'Agència Estatal de Meteorologia no aconsella activitats de caràcter lúdic al mar amb aquest clima, i de fet, va avisar del fort vent i de les seves greus conseqüències a la costa de Tarragona.  

Un home mor ofegat a Torredembarra

El dissabte passat, dia 14 de juliol, un home de 75 anys va morir ofegat a la platja de la Paella de TorredembarraQuan van treure la víctima de l'aigua, ja era inconscient i el servei de socorrisme li ha practicat les primeres mesures de maniobra de reanimació cardiopulmonar. El SEM, en arribar, també va intentar salvar l'home, però no va ser possible. 
 
Cal estar molt atent de la bandera que hi hagi onejant a la platja. Amb la verda, el bany està permès, amb la groga és perillós i amb la vermella queda totalment prohibit. En el moment que es va ofegar l'home, onejava la bandera groga i hi havia corrents marines considerables.