Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 ferits greus en un accident a la C-14 a Alcover

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

Rescaten un tractorista i un conductor atrapats per l'aigua a Salou i Cambrils

Les policies locals d'ambdós municipis s'han fet càrrec de les operacions de rescat

 

 

El temporal que aquest divendres 19 d'octubre ha afectat bona part del País Valencià i les Terres de l'Ebre, també ha tingut les seves conseqüències a les comarques tarragonines, que han vist com els barrancs i les rieres tornaven a baixar amb força. Les incidències més destacades han estat dos conductors que han requerit els serveis d'emergència per poder sortir dels seus vehicles, un tractorista ha quedat atrapat al barranc de Barenys de Salou, mentre que el conductor d'un turisme de Cambrils ha quedat atrapat a la riera de Maspujols.

 

Sorprès per l'aigua a Salou

El matí d'aquest divendres, un tractorista de l'empresa Urbaser que estava fent tasques de manteniment a la desembocadura del barranc de Barenys de Salou, s'ha vist sorprès per una tromba d'aigua ràpidament l'ha deixat atrapat a l'interior del seu vehicle que gairebé ha quedat completament cobert per l'aigua.

 

El treballador, de fet, es trobava fent tasques de reforç dels marges de la desembocadura del barranc, a la platja de Ponent, per contrarestar els efectes dels temporals anteriors i facilitar la sortida de l'aigua al mar. La Policia local del municipi ha dirigit les tasques de rescat que han necessitat la col·laboració d'una excavadora que ha remolcat el tractor enfonsat en l'aigua i el fang.

 

Rescaten un tractorista i un conductor atrapats per l'aigua a Salou i Cambrils | CCMA

 

 

Atrapat en intentar creuar la riera de Maspujols a Cambrils

Al voltant de les cinc de la matinada d'aquest divendres, 19 d'octubre, un conductor ha quedat atrapat per la gran quantitat d'aigua que portava la riera de Maspujols.El conductor del vehicle hauria intentat passar a través del canal al seu pas per l'accés del Castell de Vilafortuny a la urbanització Molí de la Torre, al terme municipal de Cambrils; indret on la setmana passada un altre vehicle ja va ser arrossegat per la força de l'aigua.

 

La Policia Local de Cambrils, que s'ha fet càrrec del rescat, recorda que està prohibit travessar les rieres en aquestes situacions i en els darrers dies ha sancionat diversos conductors per ometre les senyalitzacions que prohibeixen el pas.

 

Rescaten un tractorista i un conductor atrapats per l'aigua a Salou i Cambrils | CCMA

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris