Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salven la tripulació d'un veler a Cambrils quan s'enfonsava

Els fets han passat aquest matí quan participaven en la regata 'Los Roques Gran Premi Protego'

 

Aquest matí de dissabte, 20 d'octubre, els tripulants d'un veler han estat salvats quan s'estava enfonsant la seva embarcació a Cambrils. Salvament Marítim ha activat els protocols previstos i juntament amb l'equip de Seguretat de la Regata han actuat amb gran celeritat i no s'han hagut de lamentar danys personals, segons ha informat el Club Nàutic Cambrils. 

 

Salven la tripulació d'un veler que s'estava enfonsant a Cambrils

Els fets han passat en el marc de la celebració de la regata 'Los Roques Gran Premi Protego', quan una de les embarcacions participants en la competició per a creuers, amb el nom 'Mondelona', ha patit una incidència al casc de l'embarcació i ha hagut d'abandonar, quan estava a unes deu milles de la costa.

 

El veler ha llançat l'avís d'alerta quan passaven pocs minuts d'un quart de dues de la tarda. L'embarcació estava situada a unes 17 milles de la costa de Tarragona i a unes 10 de la de l'Ametlla de Mar, quan s'apuntava que hi havia una important via d'aigua en la zona del timó. Amb l'alerta, a més, també s'han apropat altres velers que participaven en la competició.

 

En aquest sentit, Salvament Marítim, conjuntament amb l'equip de Seguretat de la Regata, ha activat l'helicòpter, amb el qual s'han pogut evacuar tres tripulants i la salvamar els dos restants després del seu enfonsament final. Després d'aquesta actuació, afortunadament, no s'han hagut de lamentar cap dany personal.

 

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris