Mont-roig del Camp tindrà revetlla de Sant Joan virtual i foguera simbòlica

L'Ajuntament del municipi prepara «una de les nits de Sant Joan més singulars de la història»
Mont-roig del Camp proposa una revetlla de Sant Joan adaptada a les circumstàncies | Isma Llanes

Mont-roig del Camp tindrà revetlla de Sant Joan adaptada a les circumstàncies actuals. Per mantenir l'esperit de la celebració, l'Ajuntament del municipi anima la població a seguir la sessió musical que s'emetrà a través del canal de Facebook de la institució. Està previst que comenci a les deu de la nit del 23 de juny i s'allargui fins a les dues de la matinada.

DJ Nacho Lascasas i el seu equip de Más&Más seran els encarregats de posar música a la Nit de Sant Joan mont-rogenca. Segons explica el consistori, és la sortida que s'ha trobat a la situació actual per «celebrar, encara que d’una manera diferent, una festa tan arrelada com és la revetlla de Sant Joan».

Revetlla virtual amb participació en directe

Així doncs, a causa de les restriccions actuals i per complir les mesures de seguretat i distanciament social decretades arran de la pandèmia de Covid-19, l'Ajuntament «ha decidit portar la festa a totes les cases del municipi». Des de la regidoria de Festes de Mont-roig del Camp s'ha optat per DJ Nacho Lascasas i Más&Más.

Tal com el govern local anima els veïns, «des de les 22 h i fins a les dues de la matinada, es podrà gaudir de la millor música en directe des de qualsevol lloc; només caldrà connectar els altaveus a l’ordinador o al mòbil, apujar el volum i preparar-se per ballar durant quatre hores amb els familiars i amics».

El model de revetlla permetrà, a més, que els que l'estiguin seguint en siguin part activa. «Qui vulgui podrà participar del directe i demanar les cançons que més li agradin per tal de compartir-les amb la resta de veïns i veïnes de municipi», s'afirma des de l'Ajuntament. Defineixen la proposta, de fet, com «una de les nits de Sant Joan més singulars de la història».

La foguera de Sant Joan, simbòlica

Si la revetlla s'ha adaptat a les mesures actuals, també ho ha fet la tradicional foguera de Sant Joan. En aquest cas s'ha optat pel simbolisme més que pel canvi de model. A les dotze de la nit del 23 de juny, la pubilla, l'hereu i la pubilla i hereu infantils de Mont-roig del Camp encendran una espelma.

«Servirà per desitjar a tothom una bona revetlla», apunten des del govern local. Els encarregats seran, doncs, Maria Callau i Roger Badia com a pubilla i hereu del 2019, i Noa Moreno i Miquel Rodes com a pubilla i hereus infantils 2020.

"La platja de la Pineda, llesta per a l'estiu" "Ara mateix: Més de 5.000 abonats es queden sense llum a Vila-seca"